Palvin Barbi jobb formában van, mint valaha, csak úgy ragyog a kamerák előtt, formás alakjával és sikkes stílusával pedig rendszerint vonzza a figyelmet. A 28 éves modellt imádják a népszerű márkák, természetes szépségével és kisugárzásával bármit képes nőiessé varázsolni, még egy jógaruha is szexi divatcuccá avanzsál általa.

hirdetés

Palvin Barbi már hosszú ideje az Armani Beauty arca, így tökéletes sminkjeiről gyakran látni lenyűgöző fotókat. Nemrég a divat világának egyik legikonikusabb alakjával, Giorgio Armanival fotózkodott egy csodás estélyiben.

 

A magyar szupermodell után csak úgy kapkodnak a márkák, nem is véletlenül. Természetességet sugárzó szépségével, kifogástalan alakjával és pozitív kisugárzásával garantáltan mindenkit levesz a lábáról. Most egy számos híresség által kedvelt brand, az Alo kérte fel egy közös, tavaszi kampányra.

Palvin Barbi csodás alakján észbontóan dögös ez az egyszerű, mégis nőies jógaruha

Palvin Barbi minden bizonnyal sokat tesz azért, hogy mindig ilyen bomba formában legyen. Bár korábban is roppant csinos volt, az elmúlt években észrevehetően változott az alakja, karcsúságát úgy tökéletesítette, hogy megmaradtak nőies formái. Képeiről leginkább az sugárzik, hogy kicsattanóan jól érzi magát.

A jóga a testnek és a léleknek egyaránt kedvez, így szuper választás lehet egy nehéz nap után a stressz levezetésére. Az már csak hab a tortán, hogy mindeközben az alakot is formálja. Palvin Barbi alakját csodásan kiemeli ez a vékony derekat fókuszba emelő, égszínkék jógaruha, a gyönyörű modell csak úgy tündököl a tavaszi kampányfotókon.

 

Az Alo márka egyébként úttörőnek számít a piacon, hihetetlenül korszerű, kényelmes, minőségi és mindeközben mégis csinos és szexi ruhadarabokat gyárt. Fontos számukra, hogy az általuk tervezett kreációk mind a sportban, mind pedig a hétköznapokban megállják a helyüket, de amellett, hogy kényelmesek, a nőies vonalakat is kiemeljék.

 

Az influenszerek imádják ezt a brandet, nemcsak jógázás közben, az utcán úgyszintén bátran viselik a roppant mutatós, sikkes darabokat. Palvin Barbi nemrég kezdte meg együttműködését a márkával, ezzel egy igen figyelemre méltó hölgykoszorúhoz csatlakozott, hiszen a brand szívesen népszerűsíti híres nőkkel a legújabb darabjait. Köztük van Kendall Jenner és Alessandra Ambrosio is.

Mindeközben olyan széles körben ismert hírességek rohangálnak Alo holmikban az utcán, mint Bella Hadid vagy Hailey Bieber.

 

Kiemelt kép: Melodie Jeng/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés