Alessandra Ambrosio ismét megvillantotta tökéletes testét, hibátlan alakjával mindenkit lenyűgözött. A 40 éves modell szuper formában van, kiegyensúlyozott, és jól érzi magát a bőrében, nem csoda, hogy szinte sugárzik!

hirdetés

Alessandra Ambrosio a Victoria’s Secretnek köszönhetően vált világszerte ismertté, a topmodell az egyik leghosszabban regnáló angyalnak számít. A negyvenéves manöken összesen 17 bemutatón vett részt, és kétszer is viselhette a milliókat érő drágaköves melltartót. Pár éve intett búcsút a fehérneműmárkának, 2017-ben sétált végig utoljára a glitterrel borított kifutón.

Ám a modellkedéssel azóta sem hagyott fel, rendszeresen felbukkan a nagy márkák kampányaiban. Pár éve saját fürdőruhamárkát indított: a kínálatot nőies, kényelmes darabok alkotják, amelyeket legtöbbször saját maga reklámoz a brazil modell.

Alessandra Ambrosio 40 évesen is elképesztő formában van

A gyönyörű Alessandra most az orosz Numéro magazin képein bűvöl el mindenkit. A divatfotók a víz alatti csodavilágot idézik meg, ám részesei lehetünk a brazíliai őserdők háborítatlan nyugalmának és buja növényzetének. Ez utóbbi különösen közel áll a negyvenéves topmodellhez.

 

A csillogó kékben pompázó háttér és a vizes hatású frizura nagyszerűen passzol a nyári hangulathoz. A topmodellről köztudott, hogy szabadidejében szeret a parton sütkérezni, így bizonyára kedvére való volt a fotózás. A tónuspárosítások szépen kihangsúlyozzák Alessandra hajszínét, ami a lágyan megcsillanó fénynek köszönhetően szinte ragyog a képeken.

 

A sejtelmesen megcsillanó fény a tengerparton megbúvó barlangokat idézi meg, ettől csak még különlegesebbé válik a fotósorozat. A képek magukban hordozzák az érintetlen természet varázsát és titokzatosságát.

 

Alessandra haját nem bonyolították túl, vizes hatású frizurát kreáltak neki, és egyszerűen kiengedték. A viselet nagyszerűen illeszkedik a képek tematikájához. A legtöbb felvételen kékes tónusú szemfestéket visel, ez is a víz alatti hangulatra reflektál.

 

A kagylós Versace-ruhában Alessandra megidézi Arielt a népszerű meséből, a másik felvételen pedig csábító szirénként pózol, aki épp most emelkedett ki a tengerből.

 

A képeket Sarah Krick fotózta az orosz Numéro magazin számára. Rafael Linares válogatta össze Alessandra számára a különleges ruhadarabokat, amelyek tökéletes összhangban vannak a természettel. Az ismert tervezők munkái mellett a topmodell márkájának a kínálatából is bekerült pár darab a repertoárba. A kétgyermekes manöken fantasztikus formában van, semmit sem változott a pályája kezdete óta. Nedves hatású tincseit Dimitris Giannetos kreálta, a kinézete pedig Carolina Gonzalez vízcseppektől csillogó sminkjétől vált tökéletessé.

 

Kiemelt kép: Gregg DeGuire/FilmMagic / Getty Images.

Képek a  cikkben: Sarah Krick/Numéro Russia.

  • Megosztás:
hirdetés