A 2022-es évet új nagykövettel indítja az Armani Beauty, a gyönyörű transznemű modell, Valentina Sampaio népszerűsíti majd az olasz divatház termékeit. A luxusmárka arcaként Palvin Barbi is régóta feltűnik, nem kis dicsőség az olasz cég képviselete. A gyönyörű modell úgy fogalmazott a közösségi médiás platformján, hogy egy álma vált valóra az együttműködés létrejöttével, illetve egy hatalmas mérföldkőhöz ért a karrierje.

hirdetés

 

Valentina Sampaio karrierje során nem az Armani az első világhírű luxusmárka

Valentina Sampaio szépségére nem az Armani figyelt fel elsőként, s bár a modell úgy gondolja, hogy most hatalmas mérföldkőhöz ért az újdonsült megállapodással, már korábban is dolgozott együtt más, világszinten ismert márkával. A Victoria’s Secret köztudottan hatalmas átalakuláson megy át, a divatcég igyekszik megváltoztatni nőkről alkotott nézetét, ennek keretében pedig Sampaiót is modellnek választották.

 

Ez a szemléletváltás az egész divatszakmát érinti, sorra jelennek meg plus size modellek a kifutókon, valamint a testpozitív fotók a magazinokban. A transznemű modell, Valentina Sampaio ennek a megújulásnak a tökéletes megtestesítője, hiszen igencsak sokat tett és tesz mind a mai napig azért, hogy elfogadják őt olyannak, amilyen. Kétség sem fér hozzá, hogy elképesztően gyönyörű és vonzó nő, kitartása pedig becsülendő.

 

Elmondása szerint transznemű nőként a smink és a kozmetikai termékek hatalmas szerepet játszottak személyiségének fejlődésében, ezért különösen hálás a márkának azért, mert őt választották. Az Armani Beauty ezzel egyértelműen a sokszínűséget, az önkifejezést és az egyedi szépséget támogatja, ami a brazil modell szerint elképesztő lépés.

 

A 24 éves modell a legnagyobb divatmagazinokban is rendszerint feltűnik, nem véletlenül.

 

Ő volt az első transznemű modell, aki a Vogue címlapján szerepelt. Kitartásával és küzdelmeivel sokak számára ad erőt a mindennapokban. A divat világában észlelhető szemléletváltás egy alapköve Sampaio szerződtetése, különösen, hogy a legismertebb luxusmárkák és divatlapok imádják őt, ezért jelentős visszhangja van munkáinak.

 

Sampaio rengeteg munkája mellett a transznemű egyenlőség, valamint az önkifejezés támogatója, rendszerint kiáll a megkülönböztetés ellen. Rengeteg pozitív visszajelzést kap, miszerint jelentősen megváltoztatta a tökéletesség és elfogadhatóság fogalmát a szakmában, így teret adva és utat nyitva számos más csodálatos nőnek is.

Kiemelt kép: Dominique Charriau/Getty Images.

  • Megosztás: