Palvin Barbara az a típusú modell, akit natúr sminkkel és szélfútta, kócos hajjal is imád a kamera, de, ha éppen semmi festék nem lenne rajta, az sem jelentene különösebb változást.

Palvin Barbara karrierje idén igazán csúcsra pörgött, hiszen épphogy elkezdődött az év, már hivatalos angyalkaként köszönthette a tavaszt, a Victoria’s Secret újdonsült tagjaként, majd a Calzedonia és a Sports Illustrated is lecsapott rá, így fürdőruhás képeiből nem volt hiány.

Ha létezett még olyan ország, ahol eddig nem hallottak a magyar modellről, mostanra bizonyára már nem kerüli el a figyelmüket, hiszen a 25 éves szépség fotóival szinte mindenhol találkozni lehet, szerte a világban.

Palvin Barbara alig sminkben

Nehéz lenne számon tartani, hány magazin címlapjára került fel idén a népszerű magyar modell, legutóbb például az olasz iO Donna borítóján villantotta meg kék szemeit. Bár fürdőruhás képeit szerte a világon imádják, most egészen más jellegű divatfotók készültek Palvin Barbiról.

Leheletfinom, natúr sminkben, szélfútta, kócos frizurával sétálgat a tengerparton cseppet sem alulöltözve, sőt, talpig elegáns ruhákba rittyentve. Bár a modellt gyakran láthatjuk hangsúlyos szemsminkkel, vagy élénk szájrúzzsal egy-egy magazinban, illetve a vörös szőnyeges eseményeken, a mindennapokban nem áll távol tőle a visszafogott, természetes hatású makeup, és az abszolút sminkmentes megjelenés sem.

James Macari fotóin a stíluskontraszt erősen szembetűnő: miközben Palvin Barbara cipő nélkül lépeget a hullámok által nyaldosott homokban, és minden porcikájával a lazaságot, a felszabadultság és a kényelem érzését hirdeti, a Giorgio Armani estélyi kreációit viseli.

 

A stylist, Michela Buratti olyan ruhákat válogatott össze a magyar modellnek, amelyek elegánsak ugyan, cseppet sem modorosak. Egytől-egyig feltűnő darabok, melyek a színes egyéni stílust, a belső szabadságot, és a könnyedséget hirdetik, és ehhez a koncepcióhoz nemcsak a helyszín, hanem Palvin Barbi natúr sminkje és kócos frizurája is jól passzol.

Kiemelt kép: Jim Spellman/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: James Macari/iO Donna magazin.

  • Megosztás:
hirdetés