A vastag, hidegálló, funkcionális darabokról többnyire azt gondoljuk, hogy a nőiesség ellenségei. Ám Palvin Barbi könnyedén rácáfol erre a feltevésre a Jimmy Choo téli kapszulakollekciójának kampányában, hiszen még pufidzsekiben és hócsizmában is csodásan fest, tökéletesen érvényesül csinos alakja és nőies vonzereje.

hirdetés

A sokoldalú, funkcionális ruhadarabok és lábbelik egyre nagyobb szerepet kapnak a divatban. A sportos fazonú pufidzsekik például már régóta jelen vannak az utcai öltözékekben is, és bizony a hócsizmák sem csak akkor kerülhetnek elő, ha valamilyen téli sportot űz az ember lánya.

Míg a trendek korábban gyakran feláldozták a kényelmet a nőiesség oltárán, a legtöbb márka manapság igyekszik egyensúlyt teremteni a dizájnos külcsín és a funkcionalitás között. Ez a törekvés időnként annyira betalál, hogy még a téli sportolásra alkalmas ruhaneműk és csizmák is simán megjelenhetnek a streetwear palettáján, sőt az urbánus divat elemei szintén átkeveredhetnek a sportruházatok közé.

Palvin Barbi remek példát mutat erre az irányvonalra a Jimmy Choo-divatkampány sztárjaként, hiszen vastag pufidzsekiben, hótaposóban és overallban egyaránt roppant nőies. A 2022-es téli kapszulakollekció nemes egyszerűséggel csak a Snow nevet viseli, és a vízhatlan, meleg csizmák mellett kiegészítőket, nadrágokat, valamint dzsekiket éppúgy felvonultat.

Palvin Barbi szuper fotókkal indítja a telet és a síszezont: pufidzsekiben is elbűvölően nőies

A Jimmy Choo kapszulakollekciójában a bélelt orkánanyagból készült táskák, csizmák és kesztyűk, a technikai sínadrágok, illetve az aláöltözéknek szánt garbók úgyszintén megtalálhatók. Emellett nejlon pufidzsekivel, valamint technikai overallal készült a márka a téli szezonra, ám a meleg anyagok mellett a nőies dizájnról sem feledkezett meg.

Képek: Dan Beleiu/Jimmy Choo.

 

Letisztult fekete, fehér és ezüst, valamint színes darabokat egyaránt kínál a kollekció, az anyagok díszítését pedig a brand monogramjával oldották meg. A sokoldalú kreációk többsége az utcai öltözékekbe éppúgy beintegrálható, a napszemüvegek, a dzsekik és táskák, sőt, akár a puha, meleg nadrágok is elsüthetők egy-egy sportosan nőies szettben.

Képek: Dan Beleiu/Jimmy Choo.

 

A technikai anyagmegoldások előnye, hogy sem a vízhatlan overall, sem a gyapjúpulóver nem tűnik vastagnak, mégis megfelelő védelmet nyújtanak a hideg ellen.

Képek: Dan Beleiu/Jimmy Choo.

 

Palvin Barbi karcsú alakja remekül érvényesül a rövidre szabott, derékhangsúlyos pufidzsekiben, ugyanígy a test vonalát követő, enyhén trapézszárú overallban is roppant csinos. A kollekció elemei nagyszerűen kombinálhatók egymással, ízlés szerint felcserélhetők, így divatosan alakítható a stílus.

Képek: Dan Beleiu/Jimmy Choo.

 

A letisztult dizájn nem megy a használhatóság kárára, ugyanakkor ez fordítva is igaz, a sportos, vagány kialakítás cseppet sem rombolja le a nőiességet.

A téli hangulatú képeket Dan Beleiu készítette, a trendi szetteket Eliza Conlon állította össze, Hadeel Tal felelt a modell natúr sminkjéért, míg a lágy esésű, természetes frizurája James Rowe keze nyomát dicséri.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikkfotók: Dan Beleiu/Jimmy Choo.

  • Megosztás:
hirdetés