Tegnap este kezdetét vette a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A jelentős esemény miatt már rengeteg híresség megérkezett a csodás olasz városba, és lélegzetelállító ruhákban vonultak végig a vörös szőnyegen. A meghívott vendégek között Palvin Barbi is felbukkant, aki csillogó fekete ruhájával és különleges frizurájával azonnal felkeltette a fotósok figyelmét.

hirdetés

A Velencei Nemzetközi Filmfesztivál az egyik legrangosabb európai filmfesztivál. Az eseményt 1932 óta rendezik meg, az Arany Oroszlánt minden évben a legkiemelkedőbb alkotás kapja. Idén szeptember 10-ig tart a filmszemle, így az elkövetkezendő napokban számos híresség látogat majd el az olasz városba. A vendégek listája igazán impozáns, a sztárok már első este tiszteletüket tették a vörös szőnyegen. A White Noise című film premierjén Palvin Barbi is megjelent.

Palvin Barbi beragyogta a velencei filmfesztivál vörös szőnyegét

A magyar modell már hosszú ideje az Armani egyik nagykövete, így minden évben a meghívottak listáján szerepel. Tavaly több különleges ruhadarabban kápráztatta el a fotósokat, a nyitóestre akkor úgyszintén feketét választott.

 

A luxusmárka nagykövetéhez méltón, Armani Privé darabban érkezett, a kreáció a 2019-es couture kollekció része. A szabása viszonylag egyszerű, alakkövető vonalaival szépen kiemeli Palvin Barbara nőies sziluettjét. A letisztult vonalvezetést izgalmas anyagválasztással ellensúlyozta az olasz divatház, hiszen a ruha csupa flitter, a magyar modell szó szerint ragyogott benne. A mellkasnál elhelyezett gyöngyös részlet az egyetlen feltűnő különlegessége, amitől keleties hatást keltett a modell megjelenése.

A fodrásza, Owen Gould csak tovább erősítette ezt a vonalat. Különleges kontyot alkotott a magyar modell számára, a tincsek szétváltak, egybeforrtak, a végeredmény igazán figyelemreméltóan sikerült. Tökéletesen harmonizált Barbara sminkjével és a különleges Armani Privé ruhával.

 

Kétségtelen, hogy a nyitóesten Palvin Barbi keltette a legnagyobb feltűnést. Bájos, elegáns megjelenésével beragyogta a vörös szőnyeget. Az elkövetkezendő napokban biztosan láthatjuk még a filmpremierek alkalmával, kíváncsian várjuk, hogy a továbbiakban milyen szettekkel készül.

 

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain / Getty Images. 

Képek a cikkben: Franco Origlia, Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés