Palvin Barbara stílusa rendkívül sokszínű, így többnyire kiszámíthatatlan, hogy milyen öltözékkel lepi meg a nagyközönséget a vörös szőnyegen. A közönséges villantás ugyan nem az ő műfaja, a sejtelmesen szexi ruhák azonban az ő repertoárjából sem hiányoznak.

hirdetés

Szimpla napokon főként a kényelmes, lezser stílus híve a magyar modell, ám a nőies, dögös fazonokat sem veti meg, különösen, ha exkluzív eseményre hivatalos. Gyakran bukkan fel divatbemutatók, díjátadó gálák és filmpremierek vendégsoraiban, és olykor bizony meglepetést okoz a ruhaválasztásával. Bár a letisztultan elegáns, visszafogott darabok sem állnak tőle távol, időnként igencsak elakasztja maga körül a lélegzetet egy-egy bevállalós szettjével.

Palvin Barbara azonban jól egyensúlyoz a sikkes és szexi ruhák határán, mindig megvalósul a balansz az öltözékében, így a merészebb kreációkban is elegánsan nőies, vagy épp divatosan vagány a megjelenése.

Rendszerint jól lövi be a lehetőségeit, hiszen minden rendezvény más-más stílust bír el. Van, ahol az elegáns sikk alapvető elvárás, amit fűszerezni ugyan lehet, de megkerülni semmiképp. Míg máshol belefér a lazaság, így bátrabban lehet játszadozni az extravagánsabb divatelemekkel.

Palvin Barbara sosem lő túl a célon: szexi ruhák elegánsan tálalva

A gyönyörű modell jó példákat hoz arra, hogy a szexi megjelenésnek nem feltétlenül kell tolakodóan dögösnek, túl soknak, vagy épp közönségesnek lennie. Lehet ezt finoman és persze divatosan kivitelezni, sejtelmes fazonokkal, melyek kacéran felpiszkálják a fantáziát, mégis ízléses keretek között maradnak.

 

Palvin Barbara nőies alakján remekül mutatnak a testhezálló és áttetsző ruhák, ahogy a hátul kivágott vagy hasat szabadon hagyó szabások is csodásan hangsúlyozzák formás idomait. Egy kis csipke, átsejlő tüll, esetleg egy jól elhelyezett hasíték csak fokozza a szexi hatást, amit egy letisztult fazonú szett éppúgy sugallhat.

Legutóbb A gyilkos járat Los Angeles-i premierjén jelent meg egy átlátszó, kétrészes szerelésben, amit fehér magas szárú csizmával és egy aprócska kézitáskával egészített ki. A ruha alatt egyszerű fekete melltartótopot, valamint egy hozzá passzoló bugyit viselt. Ez talán az eddigi legmerészebb öltözéke, de nem az egyetlen. Palvin Barbara máskor is bevállalt már sikkesen szexi darabokat, melyek nehezen kopnak ki az ember emlékezetéből. A telitalálatokból szemezgettünk!

 

Kiemelt kép: Arturo Holmes/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

Képgaléria nyitóképe: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés