Az 55 év feletti ősz hajú modell pontosan tudja, mitől válik nőiessé és sikkessé az öltözködés. Szimpla alapdarabokat kombinál, miközben az eredmény rendszerint trendi, vonzó összhatást eredményez. Gyakran játszik a színekkel, a legapróbb részletekig megtervezi a hétköznapi szettjeit. Stílusából bőven lehet inspirációt meríteni, kisugárzása és üdítő megjelenése egyszerűen magával ragadó.

hirdetés

Kerstin Schaubhut természetességével, frissítő kisugárzásával abszolút kilóg a túlzottan tökéletes, ám meglehetősen torzított Insta-világból. Az 55 év feletti modell maximálisan vállalja, hogy az idő múlása nyomot hagyott a megjelenésén, minden egyes fotójával bizonyítja, hogy az ősz tincsek, a finom ráncok és a pigmentfoltok cseppet sem vesznek el a nőies kisugárzásból.

Habár való igaz, hogy a genetikán is sok minden múlik, számos nő ebben az időszakban talál rá igazi önmagára, ilyenkor tudja csak igazán megélni nőiességét. A változással nem egyszerű megküzdeni, ám amikor valakinek sikerül elfogadnia, hogy az eredeti hajszínét felváltják az őszes, hamvas tincsek, az arcán pedig minden egyes élmény nyomot hagy, eljön az ideje a valódi ragyogásnak!

Az ősz hajú modell tudja, mitől válik nőiessé a hétköznapi öltözködés

A csodás modell nem takargatja valódi megjelenését, nem bújik Insta-filterek és retus mögé. Büszkén vállalja halvány ráncait, pigmentfoltjait, ezüstös frizurájával pedig mindenkit lenyűgöz. Noha a profi fotózásokon rendszerint sminkben van, soha nem viszik túlzásba a makeupot. Az összhatás cseppet sem válik maszkszerűvé vagy mesterkéltté, megjelenése abszolút a finom, nőies vonalon mozog.

Kerstin Schaubhut sikkes, kifinomult öltözködésével még inkább rásegít a természetes, könnyed megjelenésre. Fantasztikusan kombinálja a szimpla alapdarabokat, ügyesen trükközik a színekkel, és olyan holmikat visel, amelyek kiemelik nőies, csinos alakját. Ősz haj esetén van néhány szabály, amit érdemes betartani ahhoz, hogy a hamvas tincsek ne keltsenek öregítő hatást, a modell ezekre az apróságokra minden alkalommal odafigyel.

Gyakran visel nude tónusokat, a visszafogott, lágy színek elképesztően jól állnak neki. A fehér és a barna különböző árnyalatai szuperül mutatnak rajta, passzolnak a bőrtónusához. A púderes, könnyed színek remekül illenek az ősz tincsekhez, érdemes kísérletezni velük.

A harmónia, ami csupán a képek láttán is maximálisan átjön, egyértelműen a részletekig kidolgozott öltözködésnek köszönhető. Gyakran olyan alapdarabokat visel, mint a farmernadrág, a kötött pulóver vagy a fehér póló, elegánsabb szettekhez pedig szimpla fehér inget választ. A csodás modell minden öltözéke letisztult és egyszerű, mégis sikkes hatást kelt az eredmény.

Az elevenebb színeket sem hanyagolja, előfordul, hogy gyönyörű, üdítő zöldet visel, de a rózsaszínt, a kéket és a sárgát éppúgy kedveli. Ezek az élénkebb tónusok rendkívül vidámmá és vibrálóvá teszik a megjelenést, mindenképpen érdemes esélyt adni nekik, mert a merészebb, feltűnőbb holmik viselése roppant fiatalossá és frissé varázsolja viselőjét.

Kiemelt kép: Kerstin Schaubhut/kerstinschaubhut/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés