A nőies stílus és a mindennapi elegancia ötven felett sem igényel bonyolult öltözködési trükköket, ez a gyönyörű blogger izgalmas színkombinációkkal éri el, hogy a letisztult fazonok variálása ne fulladjon unalomba.

hirdetés

Nőies, elegáns stílus 50 felett

A kifinomult elegancia kellékei, illetve a nőies darabok bármikor megállják a helyüket a ruhatárban. A könnyed, letisztult holmikat nem csupán fontos események alkalmával lehet, illetve érdemes bevetni, a szimpla hétköznapokon is hihetetlenül feldobják a megjelenést. Nem feltétlenül kell túlgondolni a szetteket, sokszor a kevesebb néha több elve jobban tud érvényesülni, ha a kifogástalan stílusérzék megvillantása a cél.

A gyönyörű, ötven feletti blogger, Cortina nap mint nap megmutatja követőinek, hogy miként variálja az egyébként egyszerű, mégis nőies ruhadarabjait. A fazonokkal és a színekkel is mesterien trükközik, ám soha nem esik át a ló túloldalára. Pontosan tudja, hogy melyek azok a fontos, aprócska részletek, amikkel maximalizálható a vonzerő.

Gyakran visel élénk színeket, de a feltűnő mintákat sem veti meg. Bátran variálja a vidám hangulatú darabokat, leginkább a rózsaszín különböző árnyalatait kedveli, melyek nem csupán a könnyed, sikkes nyári megjelenéshez járulnak hozzá, hanem fiatalító erővel bírnak. Noha Cortinának felesleges azon erőlködnie, hogy lefaragjon a korából, hiszen abszolút kortalan a megjelenése, nagyon ügyel arra, hogy vidám, derűs természetét az öltözékei éppúgy visszatükrözzék.

A vibrálóan színes cuccok mellett gyakran visel egy visszafogott, friss alapszínt, a fehéret. Ennek az apró trükknek köszönhetően mindig elegáns, könnyed a kisugárzása, soha nem tolja túl a cicomát és a feltűnést. A fehérrel szuperül lehet kombinálni a mintás, élénk darabokat, ráadásul már az is elegendő, ha csupán a kiegészítők hófehérek, máris sokkal finomabbnak hat az összkép.

A könnyed, nőies külső érdekében gyakran visel monokróm összeállításokat, leggyakrabban ebben az esetben is a fehér tónus segítségével éri el az elegáns hatást. Megjelenése mégsem unalmas, minden szettbe belevisz egy-két izgalmas részletet. Némi csipke, egy jól eltalált szabás, néhány fodor vagy egy sikkes kiegészítő máris különlegesebbé teszi az eredményt.

Karcsú alakját visszafogottan, mégis roppant nőiesen hangsúlyozza. Egy klasszikus trükkben hisz, amely szépen kiemeli a sziluettet. A bővebb ruhákat övvel dobja fel, így helyezi a fókuszt a derékvonalra. Általában ugyanazt az övet viseli minden szetthez, ezzel is bizonyítva, hogy a sikkes, stílusos öltözködés kevés ruhadarabbal és kiegészítővel is megoldható. Érdemes olyan kiegészítőket választani, amelyek a ruhatár legtöbb darabjához remekül passzolnak, s voilà, máris praktikus és kihasználható lesz az egyszerű öv.

Kiemelt kép: cortinas_fashion/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés