Itt az ideje beszerezni az új ruhadarabokat őszre, egy csinos farmernadrág abszolút nélkülözhetetlen az átmeneti időben. Számos fazon, árnyalat és stílus között lehet válogatni, összegyűjtöttünk pár előnyös, nőies darabot, amelyek 10 ezer forint alatt kaphatók.

hirdetés

Egy nőies farmernadrág mindenkinek kell őszre, igazi alapdarab

A farmernadrág igazi alapdarab, remekül kombinálható, ráadásul bármilyen stílusban megjelenhet. Szuperül passzol a lezserebb, lazább outfitekbe, de éppúgy munkanapokon, nőies verzióban is viselheted a kedvenc darabodat. Az őszi szezonban nélkülözhetetlen a farmer, épp ideje beszerezni az aktuális trendek felhozatalából egy sikkes fazont.

Az üzletek aktuális kínálatából szemezgettünk, összegyűjtöttünk pár csinos, nőies farmernadrágot, amelyek kifejezetten passzolnak az őszi, átmeneti időszakhoz. Mindenféle fazont és stílust felvonultatnak az idei trendek, igyekeztünk a lehető legtöbb verzióból kiválasztani egy-egy darabot. A galériában árakkal, lelőhelyekkel tekintheted meg őket.

 

A farmernadrág sokoldalú, jól kombinálható eleme a ruhatárnak, ha sikerül megtalálni az igazit, ami még strapabíró is, jó szolgálatot tesz az áráért. A szimpla hétköznapokon, hétvégi kirándulásokon és fontos eseményeken éppúgy megállja a helyét a megfelelő darab. Szinte teljesen mindegy, hogy milyen az ízlésed vagy a stílusod, az őszi divat ugyanis gyűjtőtégelye a kalasszikus és retró fazonoknak. Pár dologra kell csak odafigyelni ahhoz, hogy biztosan előnyösen mutasson rajtad az adott darab.

Manapság a lezserebb, bővebb farmerek vezetik a toplistát, ám a szűk, skinny típusú nadrágok ismét szorosan követik őket a népszerűségi versenyben. A szaggatott, tépett farmernadrágok szintén visszatértek az utcai divatba, akár egy egyszerű fehér ing vagy egy laza felső kíséretében is bátran viselhetők.

Magassarkúval, espadrilles mellett kifejezetten nőies összképet teremt egy egyszerű farmernadrág, de a közkedvelt fehér edzőcipőt sem szabad kihagyni a repertoárból. Akár már most is viselheted az újonnan vásárolt nadrágot, saruval, papuccsal rendkívül sikkes hatást kelt.

Blézerrel és inggel összeboronálva a munkahelyen kellő eleganciát, kifinomult nőiességet sugall, ha farmernadrágot viselsz. A megjelenést soha nem teszi túlzóvá vagy kirívóvá, és éppen ettől válik igazán különlegessé. A praktikus alapdarabot bárhol bármikor bevetheted, csupán a kiegészítőkkel kell ügyesen trükközni ahhoz, hogy kifogástalan legyen az eredmény.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés