A stílusos megjelenés nemcsak a fiataloké, hiszen 40, 50 vagy éppen 60 felett is lehet jól öltözött egy nő.

hirdetés

Stílusos megjelenés 60 felett is

Már egyáltalán nem ritka jelenség, hogy nyugdíjas nők osztják meg napi öltözékeiket az Instagramon, akiknek megjelenése a legtöbb esetben különleges, és kifejezetten stílusos. A legtöbbször ők már nem követik annyira a divatot, mint a fiatalok, hanem inkább az örök darabokba fektetnek be, és azokat kombinálják egymással.

Így az összhatás egyszerre lesz elegáns, nőies és mégis sikkes. Hiszen sokszor a divatos kinézethez nem szükséges a legújabb trendek követése. Öltözködésüknek köszönhetően a legtöbb hölgy éveket tagadhat le magáról. A titok abban rejlik, hogy kedvelik a mintás, színes ruhákat, amelyek sokkal élettel telibbé teszik az arcot.

A fekete mindig garancia a sikkes megjelenésre: mindenkinek jól áll és nem lehet vele tévedni. A színes, vidám kiegészítőkkel elkerülhető, hogy az összeállítás túlságosan komor legyen.

Az állatminta még mindig trendinek számít, a megfelelő darabokkal pedig biztosan nem lesz közönséges. Az idősebb hölgyeknek sem kell mellőzniük, hiszen nagyon frissé teszi az összhatást.

A vibráló citromsárgát sem érdemes hanyagolni, mert ez a vidám szín szuperül kombinálható.

A rózsaszín viselésének a kor sem szabhat határt, deríti az arcszínt és játékos eleganciát visz az öltözékbe.

A fekete-fehér sem lesz unalmas, ha a megfelelő darabokat választod. A mintás kiegészítők nagyszerűen feldobják az egyébként nagyon egyszerű szettet.

A barna és a bézs szintén nagyon sikkes megjelenést kölcsönöz, ám mégis szolid eleganciát sugall az összhatás.

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés