Ők azok a sikkes olasz és francia divatikonok, akik soha nem hibáznak a ruhaválasztással, és rengeteg nőt inspirálnak az öltözködés terén. Hivalkodó divatelemek nélkül érik el, hogy mindig nőies és megnyerő a megjelenésük.

hirdetés

Az olasz és a francia divat méltán híres arról, hogy abszolút a nőies sikket helyezi előtérbe. A legtöbb hölgy igencsak sokat ad az olasz, illetve francia divatbloggerek, divattervezők, színésznők és énekesnők véleményére, ha öltözködésről van szó. Számtalan világhírű luxusmárkának adnak otthont olasz vagy éppen francia városok, így cseppet sem meglepő, hogy a helyi divat nemzetközi szinten is abszolút toplistásnak számít.

Ezek az olasz és francia divatikonok a stílus királynői

Divatikonná válni nem könnyű, sokszor mégis egyetlen pillanat alatt kiáltja ki az illetőt a rajongótábor igazi stíluskirálynőnek. A kifinomult megjelenés, a trendi darabok ízléses kombinálása és a részletekbe menően, alaposan megtervezett összeállítások alapvető elvárások egy-egy divatikon esetében, ezek az olasz és francia hölgyek azonban nem csupán lenyűgöző sikkel szolgálnak a rajongóknak, mindegyikük kisugárzásában van valami plusz adalékanyag, amit szinte lehetetlen leutánozni.

Híres nők esetén a legtöbb alkalommal a vörös szőnyegen viselt mesés estélyik kerülnek szóba. Tény, hogy leginkább a neves alkalmak során láthatja őket a nagyközönség, ám hétköznapi stílusuk, az egyszerűbb összeállításaik legalább annyira izgalmasak. Az olasz és a francia sikk csak úgy árad a szettjeikből, a szenvedély visszafogott stílusrészletekkel társul, a hétköznapi, egyszerű darabokat is zseniális érzékkel boronálják össze.

Képeken mutatjuk a legstílusosabb olasz és francia divatikonokat. Egyszerű alapdarabokat kombinálnak, mégis hihetetlenül sikkesek.

 

Az ember azt gondolná, hogy ahhoz, hogy a fél világ a megjelenéséről beszéljen, bizony nagyot kell alakítani a szettek kiválasztásánál. Persze a divatbakikról és látványos szettekről is gyakran ír a sajtó, ám az egyszerű, hétköznapi nőiesség is porondon van. Hogy miért? A nők sokkal könnyebben tudnak azonosulni azokkal a divatikonokkal, akik szimpla alapdarabokkal érik el a stílusos összhatást. Ezek a kombinációk nem állnak távol a ruhaboltokban kapható holmiktól, így tényleg könnyedén lehet ihletet meríteni a hírességek által viselt kreációkból.

Többek között Sophie Marceau, Monica Bellucci és Ornella Muti is abszolút az egyszerűség híve, de bátran idesorolhatjuk az egykori francia first ladyt, Carla Brunit is. Nem gondolják túl az öltözékeiket, egyszerű, klasszikus fazonokat viselnek, mégis minden alkalommal nőiesek és stílusosak. Gyakran választanak szimpla nadrágkosztümöt, de az is előfordul, hogy monokróm szettekkel nyűgözik le a rajongóikat. Ilyenkor a kiegészítőkkel bolondítják meg az összképet.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés