A francia nők híresen kifinomult stílusérzékéből bőven lehet ihletet meríteni a hétköznapi öltözködéshez, miközben a vörös szőnyegen megvillantott estélyi kreációk egy csodás varázsvilágba repítik a divatrajongókat. Sophie Marceau minden alkalommal lenyűgöző, nőies darabokat választ, ezek a ruhák elképesztően passzolnak az 56 éves színésznő belülről áradó eleganciájához és bájához.

hirdetés

Sophie Marceau az estélyi ruhák közül is zseniális érzékkel válogat

A Házibuli a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb, mára már ikonikussá vált filmje volt. Valljuk be, Sophie Marceau bájos karaktere tette igazán különlegessé a mozit. Aki látta a filmet, kapásból a gyönyörű, csodás kisugárzással rendelkező fiatal lányra emlékszik vissza elsőként. A színésznő most 56 éves, ám mit sem veszített belülről fakadó bájos vonzerejéből. A francia stílus egyik legelbűvölőbb dívájaként tartja számon a divatvilág, pályafutása során számtalan alkalommal villantotta már meg fantasztikus stílusérzékét.

A hétköznapokon imádja az egyszerű, letisztult összeállításokat. Gyakran visel farmernadrágot, amihez egy csinos blúzt, netán szimpla fehér inget társít. Nem bonyolítja túl a megjelenését, sikkes stílusát éppen a könnyed, finom holmik teszik egyedivé és különlegessé.

A francia nőkre jellemző elegancia a vörös szőnyeges szettjeit éppúgy jellemzi. Sophie Marceau nem kedveli a csicsás, harsány, túlzó kreációkat, s noha a nőiességet minden alkalommal szem előtt tartja, soha nem viszi túlzásba a cicomát. Az egyszerű, lágy esésű vonalvezetés híve, amely abszolút kiemeli csodás alakját.

 

A vörös szőnyegen a legtöbben látványos estélyiben jelennek meg, Sophie Marceau azonban több alkalommal viselt nadrágruhát az elegáns eseményeken. Nem célja a divat általi figyelemfelkeltés, s talán éppen ezért tapad rá minden tekintet, amikor belép valahová. Kisugárzásával mindenkit elbűvöl, az általa választott ruhák pedig nem elterelik a figyelmet a színésznő bájos megjelenéséről, sokkal inkább fokozzák, kiegészítik azt.

Nem csupán a ruhák terén ízléses és visszafogott, a sminket és az ékszereket sem tolja túl. Sophie Marceau sokat tesz azért, hogy az évek múlása ne hagyjon látványos nyomot a gyönyörű arcvonásain, azonban nem küzd foggal-körömmel az öregedés ellen. Az elegáns, finom darabokat rendszerint könnyed, üdítő sminkkel kombinálja, amitől elképesztően természetes lesz az összhatás.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés