Carla Bruni ismét megvillantotta kifinomult stílusát, ez a szett egyértelműen a tavaszi szezon legütősebb összeállítása lesz! Nem gondolta túl, egyszerű alapdarabokat kombinált.

hirdetés

A legtöbb híresség már lelkesen kísérletezik a tavaszi divat sikkes darabjaival, nem meglepő, hogy az egykori francia first lady is megvillantotta fantasztikus stílusérzékét. Legutóbb a párizsi divathéten állt a fotósok elé, egyszerű, mégis ütős szettjével pedig mindenkit lehengerelt. Carla Bruni nem tolta túl a flancot és nem akart kitűnni a tömegből, mégis ő volt az egyik legjobban öltözött vendég a divatbemutatón.

Carla Bruni szerint ilyen egy egyszerű, mégis stílusos tavaszi szett

Amikor szóba kerül a divathét, a legtöbben azt gondolják, hogy a sztárok látványos, merész szettekbe bújnak a bemutatók alkalmával. Természetesen ilyen is van, sőt, a díszvendégek általában a márka darabjaiban érkeznek a show-ra, ám nem mindig a puccos, kirívó szettek válnak emlékezetessé. A gyönyörű olasz modell, Carla Bruni nem vitte túlzásba a cicomát, szimpla alapdarabokból állította össze az outfitjét a nívós eseményre.

Most, hogy lassan a téli szezon végére érünk, a hírességek is nagyobb lendülettel kísérletezgetnek a tavaszi divat izgalmas újdonságaival. Az egykori francia first lady sem tett másképp, abszolút figyelembe vette az aktuális trendeket. Elképesztően egyszerű összeállítást választott, egy laza, mégis nőies farmernadrágos szettben jelent meg a divathéten, amely visszafogott volt ugyan, de igencsak bevonzotta a figyelmet.

 

Carla Bruni szettje abszolút tükrözi a legújabb trendeket. Szűk szárú farmer helyett egy bővebb fazont választott annak ellenére, hogy általában a tapadós verzióra voksol. A lazább vonalvezetés elképesztően jól áll neki, a nadrág lezserségét pedig a kifinomult, elegáns táska ellensúlyozza. Az átmeneti, bőrhatású kabát vagy blézer kissé vagány hatást kelt, miközben mégis ott rejlik benne a nőies sikk.

A kabát titka nem csupán az anyagában rejlik, a szabás éppúgy hozzájárul a csinos összképhez. A szűkített derékvonal minden szettet nőiesebbé varázsol, széles szárú nadrág viselése esetén pedig különösen fontos a karcsú terület hangsúlyozása. Carla Bruni nem gondolta túl az ékszereket és a sminket sem, teljesen hétköznapi megjelenést választott az alkalomra, mégis ő vitte el a show-t. Ezzel az outfittel és külsővel nagyon könnyű azonosulni, s ahogy látható, akár egy egyszerű munkanapon, akár egy fontosabb eseményen ugyancsak megállja a helyét.

A farmernadrágok szuperül alkalmazkodnak a különböző ruhadarabokhoz, legyen szó bármilyen stílusról. A tavaszi divat kedvenc fazonjaival remekül lehet trükközni. Néhány elegáns, kifinomult kiegészítő vagy egy magas sarkú cipő elegendő ahhoz, hogy a lezser nadrágok nőiesebb összképet teremtsenek.

Pár nappal később egy csinos, mégis egyszerű ruhában fotózták, amellyel a gyönyörű modell ismét újabb oldalát villantotta meg. Carla Bruni egy szimpla garbónyakú blúzt vett a lágy esésű darab alá, ezt a kombinációt sem variálta túl. Az összképet az idén újra divatosnak számító neccharisnya bolondította meg.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Marc Piasecki/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés