Miranda Kerr már csak ritkán vállal fotózásokat, ám mindig meglepő eredményre számíthatunk, amikor mégis megteszi. A Victoria’s Secret egykori sztármodellje valamikor 25 éves korában befagyasztotta az időt, azóta pedig, mintha visszafelé lépegetne vonalán. Legutóbbi képeivel simán elhitethetné magáról, hogy még csak tinilány, amire a Photoshop is rátesz egy lapáttal. A háromgyermekes bikinimodell a nyári szépségtrendeket népszerűsíti.

hirdetés

Miranda Kerr 2019-ben hozta világra harmadik gyermekét, elfoglalt anyukaként pedig a legtöbb idejét a saját kozmetikai márkájának, a Kors Organics-nek szenteli. Mióta hozzáment Evan Spiegelhez, a modellkedés háttérbe szorult az életében, ezt azonban tudatosan alakította így, hogy minél több időt tölthessen családjával.

Azért időnként még rábólint egy-egy címlapra és reklámkampányra, de az Instagram-posztjai alapján, a szépségtanácsadói szerep jelenleg sokkal közelebb áll a szívéhez.

Bár manapság ritkán bukkan fel, azt azért nem mondhatjuk, hogy rá sem ismertünk a hongkongi Vogue májusi számában, hiszen ugyanúgy néz ki, mint a kétezres évek elején, amikor felfigyelt rá a Victoria’s Secret. Miranda Kerr 14 évesen kezdett el modellkedni, 1997-ben, így érthető, ha ennyi év után már igyekszik visszavenni a tempóból.

Miranda Kerr: a nő, aki sohasem változik

A 38 éves modell retusálás nélkül is jól néz ki, hamvas bőrével kétségkívül ő a legjobb reklámarca a saját kozmetikai márkájának, de érthetetlen módon, kevés olyan képi anyag jelenik meg róla, amin ne tolnák túl az utómunkálatokat.

A hongkongi Vogue májusi számában főként természetes hatású, bronzos, natúr sminkben pózol Miranda Kerr, de nem tudjuk nem észrevenni, hogy az arcán keskenyítettek egy keveset optikailag. A közeli portrén elég látványos az igyekezet, ahogy próbálták visszanyerni bőrének textúráját, amitől kicsit valóságosabbnak tűnnek a képek.

Bár a modell szépségvideóit elnézve, nincs szüksége semmiféle manipulációra, pláne nem olyanra, ami kamaszlányt csinál belőle. Keresve sem lehet megtalálni rajta 38 évének a lenyomatát, friss, üde és gyönyörű, mint a pályája kezdetén.

A nyári divatnak megfelelően, csak egy kevés napcsókolt ragyogást kapott az arca, és egy merész pink rúzs jelzi, hogy az új szezonban bizony bátrabban játszhatunk a vibráló sminkszínekkel. Visszatérnek az élénk szem- és szájfestések, de emellett a finom, neutrális és pasztelles tónusok is megmaradnak a palettán.

Greg Swales képein dús, hullámos hajjal jelenik meg a modell. Szélfútta frizuráját Ericka Verrett, napbarnított hatású sminkjét pedig Andre Sarmiento készítette. Sean K és Jessica Paster főként a Louis Vuitton és a Versace kollekciójából szemezgetett nyári hangulatú kreációkat.

Kiemelt kép: Stefanie Keenan/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés