Az egykori Victoria’s Secret-modell, Miranda Kerr ma is csodásan néz ki, de háromgyermekes anyukaként már csak ritkán vállal fotózásokat. Most kivételes képek készültek róla a WSJ. Magazine kedvéért, melyeken második férjével, Evan Spiegellel látható, a közös otthonukban.

hirdetés

Miranda Kerr egyébként is fényes modellkarrierjére a Victoria’s Secret tette fel a koronát, az angyalszárnyak pedig rögtön a legjobban fizetett modellek közé repítették. Amikor első gyermekét várta Orlando Bloomtól, még igyekezett minden felkérésnek eleget tenni, így nem sokkal kisfia születése után, elég sietősen tért vissza a divat világába.

Második és harmadik gyermeke a Snapchat társalapítójától, Evan Spiegeltől született, akinek 2017 májusában esküdött örök hűséget a bikinimodell. Újabb esküvőjét és várandósságait követően, kissé eltűnt a színről, csupán néhány magazin címlapján láthattuk őt. Miranda Kerr azonban nem vonult vissza végleg, csak kicsit visszavett a tempóból: a háttérben saját kozmetikai márkájának, a KORS Organics-nek útját egyengeti, és szívesen osztja meg Instagram-követőivel a bevált szépségtrükkjeit, illetve bőrápolási szokásait.

Miranda Kerr és férje közös otthonukban állt modellt

Második esküvőjét ugyan nem verte nagydobra a modell, utólag a Vogue gyönyörű fotósorozatában büszkélkedett menyasszonyi ruhájával és újdonsült férjével. Most újra közös képek készültek a párról, ezúttal a WSJ. Magazine kedvéért: Miranda Kerr és férje az otthonukba is betekintést enged.

Bár a fotós, Daniel Jack Lyons igyekezett kerülni a merev beállításokat, hogy a legtermészetesebb módon örökítse meg a párost, a képsorozat valahogy mégsem adja vissza egészen a megálmodott fesztelen hangulatot. Látszik, hogy Evan Spiegel kicsit kényelmetlenül érzi magát a modellszerepben, és bizonytalanul pózol profi kedvese mellett. Miranda Kerr azonban hozza a tőle megszokott formát, szinte semmit sem változott a karrierje csúcsa óta. 37 évesen is kislányosan bájos, mintha megállította volna az időt.

 

Kiemelt kép: Stefanie Keenan/Getty Images.

Képgaléria képei: Daniel Jack Lyons/WSJ.

  • Megosztás:
hirdetés