Amber Valletta a Sporty & Rich tavaszi kampányában látható natúr sminkben, retusálás nélkül, lezser, sportos viseletben. A modell ezzel a hétköznapi megjelenéssel tökéletes példája annak, hogy a divatcégeknek is szükséges időnként életszerű képet mutatniuk a kínálatukról, úgy, hogy abban a vásárlók önmagukat is könnyen megláthassák.

hirdetés

Amber Valletta a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb modellje volt, de tehetségére és üde szépségére a mai napig igényt tart a divatszakma, így gyakran láthatjuk őt reklám- és magazinfotókon. A 47 éves modellre csakúgy, mint korábbi kampányaiban, most is a természetes szépség és a nyers nőiség jellemző.

Amber Valletta retusálás nélkül is gyönyörű: a kortalan szépséget hirdeti a modell

Jó látni néha olyan divatkampányokat, amelyek túlzás nélkül, valóságos, hétköznapi mivoltában mutatják meg a nőt. A sportos, lezser cuccok reklámozásához nincs szükség nagy felhajtásra: és igen, jól felismerte a márka, hogy a művi retusálás, valamint a puccos smink és frizura is teljesen elhagyható. A gyönyörű Amber Valletta arról is híres, hogy zsigerből kerüli a mesterkélt megjelenést, és most sem kell csalódnunk benne.

A modell szalmaszőke haját a fotózás kedvéért teljesen háttérbe szorította a fodrász, Teddy Charles, aki egy lenyalt, vizes hatású frizurát készített számára. A smink csak minimális keretek között jelenik meg rajta teljesen natúr stílusban, hiszen közel sem az volt a cél, hogy makulátlan arcot varázsoljanak rá. Az utómunkálatokat sem vitték túlzásba a képeken: a finomabb nevetőráncok bájosan jelennek meg a fotókon.

 

A pózolást sem vitte túlzásba a színésznőként is ismert divatmodell, mégsem marad bennünk hiányérzet, hiszen látványvilágában azt sugallja a fotósorozat: a természetes külső és a kényelem magabiztosságot tükröz és túlspilázás nélkül is nagy erővel bír, ezt pedig tökéletesen közvetíti Amber Valletta.

 

Az egész megjelenésében egy erősebb retró vonal is érezhető, de összességében a letisztultság dominál. A laza pólók és pulóverek nem csak edzéshez viselhetőek, a mindennapokban úgyszintén elsüthető a lezser szerelés, amikor az alkalom úgy kívánja. A 47 éves modell kortalanná teszi a kapucnis pulóvert és a farmerdzsekit, hiszen ezek a darabok minden életkorban ízlésesen és kényelmesen beültethetőek az öltözékbe.

 

A sportos és laza életérzést sikeresen adja át a modell, melyhez nem kell sem extra frizura, sem nehéz smink. Amber Valletta ezzel ismét bebizonyította, hogy a visszafogott, natúr szépség olykor sokkal többet ér a művi vagy mesterkélt külcsínnél.

Kiemelt kép: Jacopo Raule/Getty Images.

Cikkfotók: Alexandra Nataf/Sporty & Rich.

  • Megosztás:
hirdetés