Meseszerű történet övezi az egykori Victoria’s Secret modell menyasszonyi ruháját, aki zártkörű esküvője után most a Vogue magazinnak mutatta meg, miben ment férjhez.

Miranda Kerr három évvel ezelőtt vált el Orlando Bloomtól, és idén májusban újra kimondta a boldogító igent: ezúttal a Snapchat társalapítójának, Evan Spiegelnek esküdött örök hűséget. Teljes titokban, a sajtó és a média kizárásával kötötték össze életüket. A szertartás és az ünnepség olyannyira családias légkörű volt, hogy Miranda saját kezűleg készítette el a vacsora egyik fogását, külön a leendő férje számára. Régebben a második házasságnál általában nem csaptak felhajtást, fehér ruháról szó sem lehetett, de változnak a dolgok. Miért ne lehetne minden alkalommal megünnepelni a szerelmet.

Most azonban úgy döntött az ausztrál modell, hogy a Vogue magazinnak modellt áll újdonsült férjével, és bemutatja gyönyörű esküvői ruháját, melyet személyre szabottan neki készített el a Dior divatház. Az ausztrál származású modell elmesélte, hogy mindenképp ötvenes éveket idéző, zárt ruhát szeretett volna, Grace Kelly kifinomult stílusában. Ám abban tanácstalan volt, hogy ki tudná számára oly módon elkészíteni esküvői öltözékét, hogy abban az ő elképzelése is maximálisan megvalósuljon.

Amikor megszületett képzeletében az álomruhája, akkortájt nevezték ki Maria Grazia Chiurit a Dior élére. Miranda gratulált a tervezőnőnek, majd, amikor beszédbe elegyedtek, felvezette neki ötletét az esküvői ruhájával kapcsolatban. Maria azonnal elvállalta, hogy csapatával megtervezi a kifinomult stílusú ruhát, mely a tisztaság és a rejtély érzetét kelti életre. Szerintünk mesés lett a végeredmény.

 

  • Megosztás:
hirdetés