Az orosz származású topmodell jó géneket örökölt, hiszen a szemöldöke vastagságát és frizuráját leszámítva pont úgy néz ki, mint pályája kezdetén, 19 évesen.

Irina Shayk eddigi, 14 éves pályafutása során nem sokat változott: zöld szemeivel, porcelánbőrével, hosszú, barna hajával és tökéletes mosolyával nagyjából ugyanazt a dögös karaktert hozza a divatfotókon.

Sosem volt az a modelltípus, aki naponta változtatja a hajszínét vagy az öltözködési stílusát, a tavalyi frizuraváltásával is mindenkit meglepett. Ám, akár hosszú hajat visel, akár nem, megmaradt benne ugyanaz a báj, mint amikor belecsöppent a divat világába, majd a Victoria’s Secret angyala lett. Hamvas bőrén cseppet sem látszik a múló idő, ezért csakúgy, mint Miranda Kerr, bármikor el tudja adni  magát kamaszlányként a fotókon, bár kolléganőjéhez hasonlóan ő is édesanya.

Ha egy pillantást vetünk a francia márka, a The Kooples tavaszi kampányképeire, azt gondoljuk, becsap minket a szemünk, mert két kamaszlányt látunk a városban, amint belevágnak a bulis éjszakába, vagy nappal sétálgatnak az utcákon.

Pedig az egyikük a 33 éves Irina Shayk, a másikuk pedig Stella Maxwell, aki 28 esztendős. A virágos és pöttyös minták, illetve a könnyed, fényes anyagok csak fokozzák azt a benyomást, hogy két tinédzser vagy legalábbis épp csak húszévesforma hölgyemény szerepel a fotókon.

A két modell a nevét is adta a The Kooples márka egy-egy táskamodelljéhez. Az Irina és Stella megnevezés két különböző fazont takar, melyek többféle színben kaphatóak a márka webshopjában.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

Képgaléria képei: The Kooples.

  • Megosztás:
hirdetés