Maddie Ziegler bájos arcát még gyerekként ismerte meg a világ, mivel 12 éves volt, amikor szerepelt Sia Chandelier című dalához készült videóklipben. A különleges táncmozdulataival szinte egy szempillantás alatt ismertté vált, mindenki vele szeretett volna dolgozni. Maddie hamar felkeltette a divatszakma figyelmét, így egyre népszerűbb modellnek számít.

hirdetés

Maddie Ziegler karrierje még 8 évesen indult, amikor szerepelt a Dance Moms című valóságshow-ban. Ekkor figyeltek fel a fiatal lány kivételes tehetségére, pár év múlva pedig már Sia videóklipjében táncolt. Azóta rendszeresen feltűnik az énekesnő kisfilmjeiben, egyedi táncmozdulataival pedig elkápráztat mindenkit.

Maddie a tánc mellett a teátrális mozdulatokkal, különös arckifejezésekkel is mindig magára irányítja a figyelmet. Minden egyes előadása különleges, ezek után nem is csoda, hogy szerepet kapott Steven Spielberg legújabb filmjében, ami a West Side Story feldolgozása. Az alkotást idén mutatják be. Ám a fiatal lány addig sem unatkozik, mivel sorra kapja a divatmárkáktól a felkéréseket.

Maddie Ziegler a divatkampányokban is sziporkázik

Maddie Zieglert már tinédzserként felfedezte a modellszakma, ezért a tánc mellett rendszeresen szerepel az egyes márkák kampányaiban. Pár éve a Tiffany & Co. reklámfilmjében kápráztatott el mindenkit szépségével és lenyűgöző táncmozdulataival. A divatlapoktól szintén rengeteg felkérést kap, legutóbb a Harper’s Bazaar címoldalán mutatta meg a bájos arcát.

Most a rag & bone márka kérte fel reklámarcnak a szőke táncos lányt. Maddie a képeken egyszerű, őszi kreációkat visel, melyek vagányak és elegánsak. Összeállításaiban keverednek a stílusok, megjelennek a maszkulin divatelemek, ám a nőiességet is elcsíphetjük.

A reklámkampány különlegessége, hogy Maddie nemcsak a kiengedett, szőke frizuráját mutatta meg, hanem zöld és rózsaszín parókában is kamera elé állt. Az átváltozás nem áll tőle messze, hiszen gyerekként sokszor viselt parókát.

 

A rag & bone új kampányában Maddie több szerepet is magára ölt. Megidézi a hetvenes évek vagány diszkódíváit, majd rögtön átrepít mindenkit nyolcvanas évekbe a színes szőrmével, a biciklis nadrággal és a feltűnő mintákkal.

 

A lazaság sem maradhatott ki a repertoárjából, ezért felkapta a menő baggy nadrágot, amihez egy egyszerű inget párosított. Az eleganciát úgyszintén elcsíphetjük, a letisztult blézerrel és a gyöngy fülbevalóval megidézi a Chanel-stílust.

 

Maddie valódi átváltozó művész, és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy minden stílusban remekel. Nem tűnik tőle szokatlannak a retró, ahogyan az elegancia sem hat idegennek.

Maddie a divatkampányok mellett is szereti a trendeket. Az utóbbi időben sok divatbemutatón vett részt, a közösségi oldalán pedig rendszerint megmutatja a sikkes összeállításait.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képek a cikkben: FashionGoneRogue.com

  • Megosztás:
hirdetés