Blake Lively ruhatárát alapvetően szimpla alapdarabok teszik ki, mégis mindig elképesztően sikkes. A színésznő stílusos megjelenéséből te is inspirációt meríthetsz. Árakkal mutatjuk az összeállításokat.

hirdetés

Blake Lively igazi divatikonná nőtte ki magát az elmúlt években. A csinos színésznő a Gossip Girl, azaz A pletykafészek című sorozattal vált világszerte ismertté, azonban a szériában egészen más megjelenést mutatott. Az amerikai elit egyetemek preppy stílusát hozta szettjeivel, kifinomult, nőies, mégis dögös összképet teremtett az általa viselt ruhákkal.

Noha Blake a való életben sem zárkózik el a nőies, vonzerőnövelő cuccoktól, hétköznapi ruhatárát sokkal egyszerűbb darabokból építi fel. Szimpla alapdarabokat kombinál, ám olyan mesterien trükközik a szezonális kulcsholmikkal, hogy minden alkalommal sugárzik az összeállításokban. Remekül bánik a színekkel és a fazonokkal, pedig egyáltalán nem gondolja túl az öltözködését.

A ruhatárából te is inspirációt meríthetsz, bármelyik üzletben találsz hasonló holmikat. Árakkal mutatjuk a sikkes kombinációkat.

Blake Lively inspiráló ruhatára: egyszerű alapdarabok árakkal

Hétköznapi elegancia szezonális holmikkal

A hétköznapi elegancia tulajdonképpen a lezser alapdarabok és az elegáns holmik kombinációját takarja. Blake Lively ebben igazi mesternek számít, mindig ízlésesen boronálja össze az eltérő stílusokat. A vagány bőrkabát elképesztően jól mutat a kosztümszettel, az összkép egyáltalán nem tolakodó, mégis roppant stílusos.

A kockás nadrág és a hozzá passzoló blézer a Sinsay kínálatában található. A nadrág ára 4995 forint, a blézer pedig 6895 forintba kerül. A hosszú bőrhatású kabát a Bonprix oldaláról rendelhető meg, 24 999 forintba kerül. A csinos oxford fazonú Caprice márkájú cipő az ecipo.hu-ról rendelhető meg, az ára 33 990 forint. Kép: Robert Kamau/GC Images/Getty Images.

 

A hosszú szoknya nagyon stílusos

A szoknya az őszi időszakban is simán belefér a szettekbe, a hosszabb verziók különösen komfortosak, kellően melegek az átmeneti időszakban. Egy bőrhatású, A vonalban szélesedő fazonnal nem lehet nagyot hibázni, különösen akkor, ha magas szárú, magas sarkú csizmával kombinálod. Szépen nyújtja az alakot és elképesztően sikkes kisugárzást kölcsönöz a megjelenésnek. Blake Lively szereti a különleges darabokat, de még a feltűnőbb cuccokat is egyszerű alapdarabokkal boronálja össze.

A Vila márkájú szoknya az About You oldaláról rendelhető meg, az ára 18 990 forint. A hozzá passzoló bézs póló a House kínálatában található, 3595 forintba kerül. A csinos blézer a Reservedből szerezhető be, az ára 19 995 forint. A hosszú szárú DeeZee csizma a CCC-ben vásárolható meg, 18 995 forintba kerül. Kép: Robert Kamau/GC Images/Getty Images.

 

A farmernadrág igazi jolly joker az őszi ruhatárban

Még Blake Lively sem mond le a farmernadrágról, ősszel gyakran viseli blézerrel vagy kötött holmikkal kombinálva a legegyszerűbb alapdarabot. Lehet elegáns, lezser és sportos is, az összkép mindig a körítésen múlik. A színésznő gyakran vegyíti a különböző stílusokat, s talán éppen ennek köszönheti, hogy minden alkalommal tud valami újat mutatni megjelenésével.

A mamaszabású farmernadrág a Zara kínálatából szerezhető be, az ára 10 995 forint. A kényelmes garbónyakú pulcsi a Mango repertoárjából szerezhető be, 12 995 forintba kerül. Az oversize blézer a H&M-ből vásárolható meg, az ára 19 995 forint. A stílusos Landrover márkájú bakancs a Deichmann kínálatában található meg, 15 990 forintba kerül. Kép: Ignat/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Robert Kamau/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Robert Kamau/GC Images/Ignat/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

Montázsok: Retikül.

  • Megosztás:
hirdetés