Jennifer Lopez izgalmasan válogat az őszi szettek közül, nem fél kipróbálni a különböző stílusokat. Sportos, vagány és nőies darabokban éppúgy lencsevégre kapják a fotósok a szimpla mindennapokban.

hirdetés

Jennifer Lopez stílusát mind a színpadon, mind a szereplései alkalmával, valamint a szabadideje eltöltése során megcsodálhatják a rajongók. Az 54 éves énekesnő nem rejti véka alá az ízlését, és bátran kísérletezik a különböző stílusokkal, újonnan felfutó trendekkel. Az egyik legnőiesebb, legdögösebb hírességként tartják számon, akin tényleg nem fog az idő múlása, megjelenésével és öltözködésével ráadásul még egy lapáttal rátesz a sikkes, lehengerlő kisugárzásra.

Jennifer Lopez változatosan öltözik: izgalmas őszi szettek az énekesnőtől

Míg nyáron leginkább egyszerű lenge ruhákat visel J.Lo, az őszi szezonban már sokkal változatosabb és izgalmasabb szettekben mutatkozik. A tökéletes alak nem a véletlen műve, az énekesnő rengeteget edz és mozog, így aztán cseppet sem meglepő, hogy igen gyakran fotózzák sportos összeállításokban. Aligha foglalkozik vele, hogy edzőnadrágban vagy melegítőben indul el otthonról, a lezser outfiteket is igyekszik megbolondítani, feldobni egy kicsit. Ilyenkor ugyanúgy figyel a színek összhangjára, valamint gyakran választ elegánsabb, kifinomultabb kiegészítőket a sportos holmik mellé, amitől nagyon ütős hatást kelt a stílusmix.

 

A lezser, laza szettek mellett az eleganciának éppúgy teret enged az őszi napokon, persze a klasszikus, jolly joker farmernadrágot soha nem hagyja ki a repertoárból. Jennifer Lopez stílusára abszolút jellemző, hogy nem szorítja háttérbe a kényelmes darabokat. A menő, trendi farmerekről például soha nem mond le. A széles szárú fazon egyébként elképesztően előnyösen formálja az alakot és szuperül mutat kifinomult, nőies szettekben. J.Lo fehér blúzzal, barna blézerrel, elegáns kiegészítőkkel kombinálta, az összkép pedig roppant ízléses hatást kelt.

Az énekesnő alapvetően szereti az élénk színeket, ám az őszi szezonban leginkább a földszíneket részesíti előnyben. Gyakran visel monokróm szetteket, amelyek szépen karcsúsítják és nyújtják az alakot. Ebben a formában még a vagányabb darabok is nőiesebbnek hatnak. A menő cargo nadrág például kifejezetten ütős darabnak számít, egy könnyed garbóval kombinálva azonban egészen másként fest. Ebben az esetben a színharmónia is fokozta a lehengerlő összképet.

J.Lo a nőies vonalnak éppúgy szívesen hódol, szívesen hangsúlyozza alakját öltözködésével. Nemrég sikkes miniszoknyában kapták lencsevégre a fotósok, a szett pikantériája azonban nem a szoknyában rejlik. A teljes összeállítás elképesztően harmonikus, a szoknya és a blézer tökéletesen passzol egymáshoz, a magas szárú csizma pedig látványosan megkoronázza az egyébként is stílusos kombinációt. Nekünk egyértelműen ez a kedvenc őszi szettünk Jennifer Lopeztől, kíváncsian várjuk, hogy miként tudja még fokozni a sikkes összhatást.

Kiemelt kép: Emma McIntyre/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images/MEGA/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés