Bár a nyolcvanas-kilencvenes évek óta sokat finomodott Kylie Minogue stílusa, a dögös, nőies fazonoktól ma sem idegenkedik.

hirdetés

Kylie Minogue dacol az idővel, elképesztő tempót diktál, szuper formában van, és a nőies stílusa is azt tükrözi, hogy csak úgy szikráznak körülötte a pozitív energiák.

Az 55 éves popdíva maga a megtestesült retró életérzés, és bár a pophangzás, amit énekesként képvisel, erősen nosztalgikus, üde megjelenése láttán senki sem gondolná, hogy pályafutása óta generációk nőttek fel a zenéin. Az öltözködésében jó arányban keverednek egymással a modern és múltidéző elemek, sőt, a dögös fazonoknak sem fordított hátat, remek érzékkel balanszíroz a vérforralóan vonzó és a letisztult elegancia határán.

Bátran merít ihletet a korábbi öltözékeiből, de úgymond megszabadult a nyolcvanas-kilencvenes évekre jellemző bazári divatjegyektől, sokkal letisztultabb formában alkalmazza a korszak meghatározó stílusesszenciáit.

A szűk ruhák ma is fantasztikusan állnak rajta, és a csillogásból is épp csak annyit vett vissza, hogy könnyedebb, elegánsabb szintre emelje a megjelenését.

Kylie Minogue nőies stílusa a dögös fazonokat sem mellőzi

Az ausztrál énekesnő ma is ugyanolyan energiákkal uralja a színpadot, sőt a koncertjein igazi stílusikonként váltogatja dögös szereléseit. A 152 centi magas, törékeny alkatú popdíva kívülre fáradhatatlannak tűnik, széles mosolya nélkül sohasem láthatjuk, szinte állandóan vibrál körülötte a levegő.

 

Csodás alakja mit sem változott az évek során, formás lábai ma éppúgy irigylésre méltóak, mint egykor, amikor még az I Should Be So Lucky című dalát énekelte, ami 1987-ben lett óriási sláger.

Bár Kylie Minogue stílusa sokat finomodott az évek során, nőies kisugárzását és divatízlését abszolút megőrizte, teljesen önazonos maradt.
Képeken mutatjuk, milyen dögös és nőies öltözékekben jelent meg a nyilvánosság előtt az elmúlt két évben.

Kiemelt képek: Marc Piasecki/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés