A SKIMS legfrissebb kampányában szerepel Kate Moss, aki nemes egyszerűséggel reklámozza Kim Kardashian márkájának kényelmes alsóneműit. A szupermodell kócos hajjal, natúr sminkben, a tőle megszokott lazasággal állt a fényképezőgép elé.

hirdetés

A SKIMS törekvése, hogy korrekt legyen, általában minden kampányában tetten érhető. Igyekszik mindenféle testalkatú nőt felvonultatni a reklámjaiban, a sportostól a molettig, sőt, a kismamákat és a sportolókat sem hagyja figyelmen kívül a kollekciók megalkotásakor. Kim Kardashian is gyakran szerepel a fotókon, és bár önmagától nem sajnálja a képmanipulációkat, a legtöbb reklámanyag mellőzi a túlzott retusálást és korrekciót.

A márka nyári fotósorozatában Kate Moss tűnik fel, egyedüli főszereplőként, méghozzá remek formában. Talán sokan meglepődnek azon, mit keres egy ilyen karcsú nő az alakformáló bugyik világában, de ez a kampány egy kicsit más, hiszen a SKIMS sokoldalú márka, nem csak karcsúsító alsóneműket gyárt. Most kifejezetten a sportos alsók, és a kényelmes pamutszettek kerülnek reflektorfénybe Kate csodás alakján.

Kate Moss motiváló erővel bír

A 47 éves modell töretlen sikerét sokan próbálták már megfejteni az évek során, hiszen bizonyos szempontból mindig is kilógott a szupermodellek táborából, sőt, sohasem volt beskatulyázható semmilyen kategóriába. Nyilván karizmatikus, vagány személyisége is hozzájárult ahhoz, hogy egyfajta ikonná vált a szakmában, de vele kapcsolatban a hitelessége úgyszintén gyakran említésre kerül, hiszen sohasem volt az a kényszeresen megfelelni vágyó, bosszantóan tökéletes fajta.

 

Bátran felvállalta a hullámvölgyeit is, a csúcsok csúcsán kívül ugyanis, a mélységeket éppúgy megjárta. Ezzel együtt az alakja szintén sokat változott, csakúgy, mint a legtöbb nőnek élete során.

Volt, amikor kissé eleresztette magát, megküzdött a narancsbőrrel és a korral járó megereszkedésekkel, így az ő példáján keresztül végre eloszlott a szélben az a tévhit, hogy a modellek mind genetikai csodák, akiknek természet adta szépsége és feszessége csak úgy, mindenféle befektetett munka nélkül, ellenáll az időnek.

 

Kate rámutatott arra, hogy ez nem így van. Amikor egészséges életmódra váltott, és az étrendje mellett a testmozgásra is nagyobb gondot fordított, nyomon lehetett követni ahogy apránként, fokozatosan, visszanyerte csúcsformáját.

Sosem tagadta, hogy fiatal modellként egészségtelen életmódot folytatott, de akkoriban még elégnek bizonyultak a jó gének ahhoz, hogy úgy nézzen ki, ahogy. Közel az ötvenhez bizony már neki is tennie kell azért, hogy jó kondiban tartsa magát, és ez a közérzete, egészsége miatt egyaránt fontos lett számára.

Igaz, gyakran jelenik meg agyonretusált kampány- és magazinfotókon, de még a képkorrekciók sem vehetik el tőle az érdemet, hogy a kitartásának és életmódváltásának köszönhetően, milyen jó formában van most.

 

A Skims reklámjában nem tolták túl a retusálást, a modell bőrét borító apró szeplők és az itt-ott felbukkanó tetoválásai is jól látszanak. Egy-két képen csak a karjával takarja el melleit, de nem játszott rá nagyon a dögösségre, a tőle megszokott laza természetességgel hozza a szexi figurát.

A modell kócos frizurájával és natúr sminkjével szintén a komfortérzetet helyezi előtérbe a kampány, ami mellőzi a túlmódolt, erőltetett beállításokat. A csodás fotókat Donna Trope készítette a modellről a Skims számára.

Kiemelt kép: John Phillips/Getty Images.

Cikkfotók: Donna Trope/SKIMS.

Frizura: Sam McKnight.

Smink: Val Garland.

  • Megosztás:
hirdetés