Kate Moss ma már igyekszik egészségesebben élni, jó ideje felhagyott a féktelen partizással, és ennek hatása a külsején is meglátszik. 46 évesen jobb formában van, mint a harmincas éveiben. A Jimmy Choo kora őszi kampányában kifinomultan szexi és elegáns.

hirdetés

Cirka tíz évvel ezelőtt még sokan amiatt támadták a modellt, hogy megereszkedett a bőre és narancsbőrös a lába. A húszas éveit meghatározó bohém életmód bizony hamar nyomot hagyott a bőrén, a sok átmulatott éjszakának meglett a hatása. Akkoriban már nem nagy jövőt jósoltak neki a modellszakmában, de Kate Moss összekapta magát, családanyaként pedig áttért a nyugisabb, egészségesebb életmódra.

Az Elle magazinnak nemrég elárulta, hogy rengeteget változtatott az életmódján, jobban odafigyel magára, és már nem iszik alkoholt. Reggelente jógával kezdi a napot, este pedig igyekszik hamar ágyba kerülni, hogy meglegyen a szervezete számára szükséges 8-9 óra pihentető alvás. A hűtője ma már egészséges zellerlével van tele, amit gyakran fogyaszt a nap folyamán. Masszázsokkal és arckezelésekkel tartja karban magát, a brazil nyirokmasszázst például csodásnak tartja.

Kate Moss remek formában van: új fotóin háttérbe szorulnak a cipők

A 46 éves modell Jimmy Choo kora őszi kampányában szerepel, ahol igencsak nagy hangsúly kerül a lábaira. Bár a fotókat megkínálták egy kis retussal, Kate Moss nem csak a képi korrekciónak köszönheti bomba alakját.

 

A kampányhoz készült videóban jól látszik, hogy sokkal formásabbak a lábai és feszesebb a bőre, mint a harmincas éveiben.

 

A brit szupermodell nőies és elegáns összeállításokat visel a képeken, melyekhez jól passzolnak a letisztult sportos, vagány, és sikkes divatcipők. Kate Moss szexi lábvillantásai kicsit lopják a show-t, de azért a Jimmy Choo-cipők is megkapják az őket megillető reflektorfényt.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/Getty Images.

Képgaléria képei: Jimmy Choo/Bohemian Glamour kampány.

  • Megosztás:
hirdetés