Katalin hercegné nem sűrűn váltogatja a hajszínét és hajfazonját, a kisebb átalakítások híve, így nehéz elképzelni, hogyan állna neki a rövid frizura vagy egy merőben más árnyalat. A képmanipulációk korában azonban semmi sem lehetetlen!

hirdetés

Katalin hercegné csak ritkán, és olyankor is meglehetősen finoman változtat a frizuráján, érthető okokból igyekszik tartózkodni a drasztikus váltásoktól. Azt nem tudjuk, hogy a brit királyi családban vonatkozik-e bárminemű előírás és szigorú szabályzat a hajviseletet illetően, de valószínűleg nem lenne szerencsés erős kísérletezésekbe bonyolódni.

Katalin hercegné frizurája általában ilyen a valóságban. Apró változtatásokkal éri el, hogy ne legyen mindig ugyanolyan. Képek: May Mumby/Indigo/Getty Images.

 

Katalin hercegné előkelően nőies, mégis könnyen befogadható stílusa egy arculat része, így bármilyen éles fordulat vagy stílusváltás megbolygathatná a róla kialakult képet. Finom eleganciájához tökéletesen passzol az olykor félhosszú, máskor hosszú fazonú, lépcsőzetesen vágott frizurája, amely a barna legtermészetesebb árnyalataiban játszik.

Bár volt már rá példa, hogy világosabb tincsekkel jelent meg a hercegné, finom átmenettel oldotta meg a fodrász, hogy természetes, napszívta hatást keltsen a melírfestés, és ne rugaszkodjon el nagyon Katalin visszafogott stílusától.

A merész hajszínváltásoktól is tartózkodik, általában csak egy-két árnyalatot változtat a frizuráján. Képek: May Mumby/Indigo/Getty Images.

 

Bár a hajhosszt valószínűleg nem határozza meg semmilyen előírás, a formális események szempontjából praktikusabb a hosszú fazon, hiszen könnyedén feltűzhető, kontyba fogható, illetve elegánsabbá varázsolható lágy esésű loknikkal. Így abszolút érthető, hogy Katalin hercegné miért ragaszkodik hűen a megszokott frizurájához. Olykor ugyan változatosabbá teszi egy-egy aprócska átalakítással, rövid hajjal még nem láthattuk őt.

Katalin hercegné és a rövid frizura: kiderült, sokan nem örülnének, ha így viselné a haját

Katalin hercegné stílusa örök téma, így sokakat foglalkoztat az is, hogyan mutatna más hajstílussal, milyen lenne, ha, mondjuk, a rövid frizura mellett döntene. A képmanipulációk korában már igazán nem nehéz megváltoztatni valaki frizuráját egy fotón, számos olyan applikáció akad, amellyel mindez pár kattintással megvalósítható.

A frizurát megváltoztató alkalmazások ugyan nem ilyen céllal jöttek létre, hanem azért, hogy bárki kipróbálhasson új stílusokat, mielőtt fazon- vagy hajszínváltásra vetemedne, egyesek arra használják a fotószerkesztő applikációkat, hogy átalakítsák a híres emberek megjelenését.

Katalin hercegnéről is sok manipulált fotó kering a világhálón, az egyik legismertebb hamis kép, amelyen mézszőke, állig érő hajjal látható. A bobfrizura változatát aranybarna és középbarna változatban is elkészítették, ám a kommentekből egyértelműen kiderül, hogy sokan nem lennének elégedettek az eredménnyel, ha Katalin hercegné valaha is ilyen frizurára váltana.

Az Instagram-poszt kommentszekciójában a legtöbben nemtetszésüket fejezték ki a manipulált képekkel kapcsolatban. A véleménynyilvánítók nagy része szerint Katalin hercegné sokkal idősebbnek tűnne a koránál, ha rövid frizurát választana.

Bár voltak, akiknek a rövid frizura jobban tetszett Katalin hercegné manipulált fotóján, mert szerintük fiatalosabbá teszi a megjelenését, sokak szerint úgy szép, ahogy van. Valaki azt jegyezte meg, hogy Katalin természetes szépség, így nem a frizurája határozza meg a kinézetét.

Az, aki a fotókat szerkesztette, kétségkívül a legdivatosabb fazonok közül válogatott, ám a legtöbben nem a sikkes stílust véleményezték, hanem azt, hogy Katalin hercegné esetében hogyan mutatna a rövid frizura.

Szerinted jól állna neki egy rövidebb fazon?

Kiemelt kép: TimClayton/Corbis/Getty Images.

Cikkfotók: Max Mumby/Indigo/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés