Katalin megjelenése mindig kifogástalan. A hercegné ruhatárát a jól kombinálható, klasszikus ruhadarabok uralják, melyek pompásan festenek légies alakján. Nyáron is tartja magát a jól bevált divatszabályokhoz, ilyenkor a bájos egészruhákat részesíti előnyben.

hirdetés

Katalin hercegné az elmúlt években alaposan kitanulta a divatszabályokat. Bár eleinte voltak nem túl szerencsés összeállításai, korábbi botladozásának manapság már nyoma sincs. Afféle stílusikonná nőtte ki magát a jól öltözött előkelőségek között, nem csoda, hogy bármit visel, azokat a darabokat szinte azonnal elkapkodják az üzletek polcairól.

Bár finom holmikat visel, Katalin öltözködésére nem egészen süthető rá, hogy pazarló lenne, gyakran előfordul, hogy egy-egy korábban viselt ruháját más-más kiegészítővel ölti magára újra és újra, és nem mindig ragaszkodik a drága dizájnerholmikhoz, a hétköznapi viseletei között akadnak olyan darabok, melyekre a fast fashion kínálatából tett szert. Nyáron különösen kedveli a könnyed, egyszerű ruhákat.

Katalin hercegné nyári ruhatára csupa vidámság

Katalin hercegné öltözködéséből nyáron ugyanúgy hiányzik a hanyagság és a merészség. Mindig odafigyel az alkalomhoz illő viseletre, és a nőies, elegánsan sikkes megjelenés fő szempont nála, ezért legtöbbször elegáns egészruhát választ. Szereti a midi fazonokat, amiket legtöbbször éksarkú cipővel kombinál. Ezek a kreációk különösen kellmesnek bizonyulnak a nyári melegben.

 

Az ingruhafazon az egyik kedvence, hiszen letisztultan egyszerű, szolid kialakítása ellenére is roppant elegáns. A legtöbb ruhája derékban szűkített, ugyanis ezzel a klasszikus szabással könnyedén ki tudja emelni karcsú vonalait, anélkül, hogy túllépné a finom visszafogottság határait.

Katalin gyakran visel színeket, minden évszakban változatosan, de letisztult formában variálja a különféle árnyalatokat. A meleg hónapokban inkább a fagyiszínek uralják a ruhatárát, ilyenkor megjelenik összeállításaiban a rózsaszín, a zöld és a kék. Ezek a bájos árnyalatok remekül passzolnak az évszakhoz, és szépen harmonizálnak Katalin barna frizurájával.

Bár nem esik túlzásba a mintákkal, gyakran jelennek meg az összeállításaiban, főként nyáron, amikor szívesen nyúl virágmintás darabokhoz. Az apró virágok és a teljes összeállítást beterítő motívumok egyaránt felbukkannak a szettjeiben. A bájos virágok mellett még a kasmírminta finomított verziója lelhető fel a ruhatárában, ám ezt mindig nagyon finoman adagolja.

Katalin hercegné remek útmutatót ad a finoman nőies, nyári öltözködéshez, amely mellőzi a harsány és közönséges elemeket. Ráadásul az üzletek aktuális kínálatában rengeteg olyan fazonra bukkanhatsz, mely kialakítását, színvilágát vagy mintázatát tekintve sokban hasonlít az általa viselt kreációkra.

 

Kiemelt kép: Chris Jackson / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés