A nyári öltözködés Katalin hercegné szerint megköveteli az izgalmas, gyönyörű árnyalatokat. Csodásan variálja a szezon legdivatosabb színeit, mindig különleges, friss és nőies a megjelenése.

hirdetés

Katalin hercegné szerint ez a nyári öltözködés kulcsa

Habár alapvetően egyik évszakban sincsenek tiltólistás színek vagy minták, az egyértelműen megfigyelhető, hogy a legtöbben az őszi-téli szezonban választják a sötét, feketés-barnás-szürkés tónusokat, a tavaszi-nyári szezonban pedig sokan bátrabban variálják az élénk árnyalatokat.

Katalin hercegné egész évben igyekszik ízlésesen kombinálni a gyönyörű tónusokat, ám a nyári időszakban még nagyobb hangsúlyt helyez a színes öltözködésre. Rendszerint különleges árnyalatokkal dobja fel megjelenését, ráadásul igyekszik a lehető legszéleskörűbben használni a palettát.

Nem csupán az élénk, vibráló színeket veti be, pasztelles variációkkal éppúgy el tudja érni a frissítő, nőies kisugárzást eredményező összhatást. A galériában összegyűjtöttük a hercegné kedvenc árnyalatait, amelyekkel aligha lehet mellényúlni a szimpla hétköznapok során. Úgy boronálja össze a tónusokat, hogy soha nem lő túl a célon, kifinomult stílusérzékkel érvényesíti a trendi árnyalatok frissítő, vonzerőnövelő hatását.

 

Az előkelőségeknek bizony kötve van a keze az aktuális szett kiválasztásakor, szigorú szabályoknak kell megfelelniük az öltözékükkel. Persze az etikett leginkább a fazonra, a ruha hosszára vonatkozik, ám a színeknek éppúgy jelentése van. A sajtó legalábbis számtalan alkalommal igyekszik kész történetet kreálni az aktuális ruha árnyalata mögé.

Ennek ellenére Katalin hercegné előszeretettel variálja a nyári időszakban az izgalmas, különleges színeket, ezzel pedig akaratlanul is bebizonyítja, hogy a színes öltözködésnek bizony hatalmas szerepe van a vonzerő növelésében. Pozíciójából adódóan nem tolja túl a látványos kivágásokat, nem visel extra kiegészítőket, a sikkes, nőies összképet pusztán a színekkel éri el.

Bár a nyári öltözködésbe abszolút beleférnek az élénk, neonos árnyalatok, Katalin hercegné a pasztelles, lágy tónusokat is fantasztikus, kifinomult érzékkel viseli. Érdekes, hogy csupán a színekkel milyen látványos különbség érhető el a külsőt illetően, az arc szó szerint kivirul, ha az ember lánya elmozdul a szokásos alaptónusok palettájáról. Persze nem kell feltétlenül végletekben gondolkozni, a hercegné ruhatára remek inspirációként szolgál a mindennapi összeállításokhoz.

Kiemelt kép: Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés