Heidi Klum 17 éves lánya egyre keresettebb modell. Leni tavaly szerepelt először címlapon, azóta pedig egymást érik a fotózások. A nagy márkák éppúgy szívesen dolgoznak vele, már a Dolce & Gabbana különleges bemutatóján is részt vehetett. Most pedig a formabontó, barokk stílusú fotósorozatával keltett feltűnést.

hirdetés

Heidi Klum sokáig óvta legidősebb lányát a nyilvánosságtól, így hiába bombázták felkérésekkel a divatmárkák és magazinok, nem vállalt vele közös fotózást, illetve nem szerepeltek közösen sehol.

A híres topmodell tudatosan tett így, mart azt akarta, hogy Leni már érettebb, felnőtt fejjel döntsön a modellkedésről, ebben nem szerette volna befolyásolni. Azóta úgy tűnik, a 17 éves lány mégis édesanyja nyomdokaiba kíván lépni, hiszen az elmúlt évben egyre többször tűnt fel divatmagazinokban, tavaly pedig már a saját kapszulakollekciója is megjelent az About You márkával közösen.

Bár Leni még csak ízlelgeti a modellkedést, az biztos, hogy nagy népszerűségnek örvend. Nyáron a Dolce & Gabbana Alta Moda bemutatóján debütált a kifutón.

 Strandpapucs és barokk stílusú ruha: Leni Klum furcsa összeállításban pózol

Leni az amerikai Elle magazinban szerepel, a képek Velencében készültek a Dolce & Gabbana Alta Moda bemutatója után. A fotósorozat egyik legkülönlegesebb képén a manöken barokk stílusú ruhát, hatalmas koronát és flipfloppapucsot visel. A felvétel még a divatbemutató után készült, épp csak kibújt a kényelmetlen magassarkújából.

A szokatlan lábbelitől kicsit befejezetlennek tűnhetne a szerelése, de ebben az esetben ez nem okoz problémát. Az angyalarcú manöken csodásan néz ki a kék kreációban, olyan, akár egy valódi hercegnő.

A fodros darabot később egy letisztultabb szabású, kékben és aranyban pompázó koktélruhára cserélte le. Az óarany berakások igazán fejedelmivé teszik a fiatal manöken megjelenését.

 

A kék koktélruhák mellett egy gyöngyökkel, hímzésekkel és bársonybetéttel kivarrt blézert is magára öltött Leni, amihez egy barokk stílusú magassarkút párosított a magazin kreatív csapata. A fazon a márka egyik klasszikusa, a tervezők minden szezonban átalakítják az aktuális tematikához illeszkedően.

A következő kék darab, amit a fotózás kedvéért felvett, egy sötét tónusú rövid koktélruha, színes hímzéssel. A színek nagyszerűen passzolnak Leni Klum bőrtónusához, illetve világos, szőke frizurájához.

 

A csodás képeket Stefan Armbruster készítette az amerikai Elle magazin számára. A díszes bejárat, a háttérben feltűnő gondolák igazán különlegessé teszik a képek hangulatát. A ruhákkal kiegészülve felsejlik Velence utánozhatatlan, egyedi hangulata.

 

Kiemelt kép: Daniele Venturelli / Getty Images.

Képek a cikkben: Stefan Armbruster/Elle US.

  • Megosztás:
hirdetés