Matthew McConaughey felesége elképesztően gyönyörű nő. Camila Alves nem csak szépségével, hanem sikkes stílusával is felhívja magára a figyelmet.

hirdetés

Matthew McConaughey felesége csalhatatlan stílusérzékkel rendelkezik

Egy világhírű színész feleségének lenni talán cseppet sem egyszerű feladat, ám Camila Alves láthatóan könnyedén veszi az akadályokat. Szinte minden vörös szőnyeges eseményre elkíséri férjét, bár az elmúlt időszakban egyre többször tűnik fel önállóan is különféle fontos eseményeken. Matthew McConaughey neje szépségével és sikkes stílusával egyaránt lrabul ejti mások figyelmét.

A rutin és a kifinomult megjelenés, mondjuk, cseppet sem véletlen, a most 41 éves Camila ugyanis modellként dolgozik, emellett tervezőként ismert, valamint több alkalommal fordult már meg a médiában, ilyen-olyan területeken. Éppen ezért mondhatjuk, hogy otthonosan mozog a vörös szőnyeges események világában, lehengerlő nőiessége pedig abszolút belülről fakad, a vérében van a sikkes elegancia.

Camila rajong a divatért, a szimpla hétköznapokon és a fontos, színvonalas rendezvények alkalmával egyaránt fantasztikus érzékkel válogat a ruhadarabok között. Képeken mutatjuk a legcsinosabb, leginkább szemrevaló szettjeit.

 

Matthew McConaughey feleségének a vérében van a divat. Csalhatatlan a stílus- és fazonérzéke, mindig pontosan tudja, hogy az adott esemény milyen dresszkódot vár el, milyen mértékű eleganciát igényel. A vörös szőnyegen finom, nőies kreációkat visel, csak úgy ragyog férje mellett. Az egyszerűbb napokon és lazább összejöveteleken azonban nem fél megvillantani könnyedebb, lezserebb stílusát sem.

Nemigen takargatja fantasztikus alakját, Camila előszeretettel választ olyan fazonokat, amelyek előnyösen formálják és kiemelik nőies adottságait. Ennek ellenére soha nem esik át a ló túloldalára, abszolút távol áll tőle a magamutogatás. Pontosan tudja, hogy mi az elég, mindig megtalálja az arany középutat, ha például egy finom dekoltázsvillantásról van szó.

A nagy rongyrázás és flanc egyáltalán nem jellemző rá, mindig finom sminkben és egyszerű, mégis csodásan ragyogó frizurával kapják lencsevégre. Instagram-oldalára rendszeresen posztol smink nélküli szelfiket, így cseppet sem meglepő, hogy a nagy volumenű rendezvények alkalmával sem ken az arcára három tonna festéket. Matthew McConaughey felesége egyértelműen a természetesség híve, igazi naturális szépség, akinek a megjelenéséből bőven lehet ihletet meríteni.

Kiemelt kép: Rick Kern/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés