A tél közeledtével egymás után futnak be az ünnepi kollekciók. Alec Baldwin és Kim Basinger lánya, Ireland Baldwin is belehuppant a karácsonyi hangulatba, a csodaszép modell szexi fehérneműket reklámoz. A BCBG Max Azria és a Cosabella együttműködéséből létrejött 15 darabos kapszulakollekció nőies és vonzó csipkecsodákat is tartalmaz. Ráadásul nem csupán az elegáns és modern kreációk káprázatosak, az azokat viselő modell mellett sem lehet szó nélkül elmenni.

hirdetés

Ireland édesanyja szépségét és nőies kisugárzását örökölte, így nem csodálkozunk azon, hogy hamar lecsapott rá a modellszakma. Gyakran készülnek róla lenge öltözetű képek, melyek ízléses formában hangsúlyozzák idomait. A legújabb fehérneműkampány, amiben szerepel, egyszerűségében is hihetetlenül szexi, illetve a testpozitív felfogást és hozzáállást is hűen tükrözi a feladatra választott 26 éves modellnek köszönhetően.

Kim Basinger lánya kifejezetten nőies, csinos alakja végre nem a nádszálvékony, sokszor betegesen sovány megjelenésre hajaz. A 188 centiméter magas hölgyemény egyáltalán nem plus size alkat, de kerekded vonalaival egészen más szépségideált képvisel, mint a legtöbb szálkás testű manöken.


 

Ireland Baldwin fehérneműben is irtó szexi

A sztárok gyermekeinek soha nem könnyű, hiszen bármit posztolnak a közösségi médiás felületekre, a szemfüles rajongók és hírportálok rögtön kapva kapnak az alkalmon. Ireland Baldwin már egészen fiatalon megmutatta elképesztően nőies idomait saját oldalán, aminek édesapja, Alec Baldwin cseppet sem örült.


 

Ireland Baldwin nem először pózolt fehérneműben, többször posztolt már magáról sokat mutató képeket. Ezekkel a fotókkal azonban nők sokaságát motiválja testük elfogadására, és szembemegy a tipikus modellalkat elvárásaival.

Sokan nem is gondolnák, hogy ez a tökéletes alakkal megáldott lány korábban súlyos étkezési zavarokkal küzdött. A közösségi médiában számolt be arról, hogy nagyon sokszor sanyargatta magát, valamint a kommentekre reagálva túlzottan sok időt töltött a futópadon. Mára nem küzd ezekkel az alattomos betegségekkel, fotóival pedig valószínűleg sok-sok hasonló gondokkal harcoló lánynak ad erőt ahhoz, hogy felülkerekedjen az önértékelési zavarokon.

 

Ireland Baldwin számos divatlapban szerepelt már, a neves cégek imádnak vele együtt dolgozni. Bájos tekintete mögött egy igazi vadóc személyiség húzódik meg, amit minden egyes fotón szeret hangsúlyozni. Az új kampányfotói erről cseppet sem árulkodnak, Ireland elegáns nőként pózolt a kamerák előtt.

Kiemelt kép: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés