Kate Moss lánya, Lila egyre több fotós figyelmét kelti fel, és olyan neves tervezők rajonganak érte, mint például Marc Jacobs. A fiatal modell elképesztően sikeres, és most azt is bebizonyította, hogy valódi kaméleon, hiszen tüskés hajjal és vad sminkkel állt kamera elé!

hirdetés

Lila Moss pár éve robbant be a köztudatba. Sokan édesanyja utánpótlását látták benne, de mostanra már világosan körvonalazódik, hogy teljesen más karakter. Kate Moss lánya szerencsés génekkel rendelkezik, de nem csak azzal vívja ki magának a figyelmet, hogy örökölte édesanyja szépségét. A 47 éves manöken a kilencvenes években tört a csúcsra, kislányos vonásaiért rajongtak a tervezők. Pályája elején sokszor még sminket sem viselt, hiszen kifogástalan arcbőrrel büszkélkedhetett, és sugárzott belőle a fiatalos energia.

Lila, édesanyjához hasonlóan fiatalon kóstolt bele a modellkedésbe, szinte még gyerek volt, amikor beszippantotta a szakma. Bájos kisugárzásának köszönhetően hamar a tervezők egyik kedvencévé vált, így az sem gördített elé akadályt, hogy nem olyan magas, mint a többi manöken. A 18 éves hölgyemény csupán 165 centiméter, ezzel a modellszakmában kifejezetten alacsonynak számít. Kate Moss úgyszintén az alacsonyabb modellek közé tartozik, ám karakteres megjelenésével és kisugárzásával kivívta a dizájnerek, fotósok elismerését.

Az eddigi magazinfotózások, kampányok során legtöbbször Lila kislányos, angyali arcára helyezték a hangsúlyt. A sminket sosem vitték túlzásba, és szinte alig változtattak valamicskét a külsején. Épp ezért lepett meg mindenkit a friss képeivel.

Vagány külsőre cserélte angyali fürtjeit Lila Moss

Kate Moss lánya a W Magazine kedvéért váltott tüskés, szőke frizurára. Lila vadító sminket és sportos ruhákat kapott, az átalakulás annyira jól sikerült, hogy alig lehet ráismerni.

A fotósorozathoz a kilencvenes évek adta az inspirációt, a képeken a hip-hop kultúra ikonikus ruhadarabjai tűnnek fel. Lila frizurája a korszakra jellemző vagányságot szimbolizálja, hiszen a lázadó lányok akkoriban szívesen viseltek hidrogénszőke, tüskés hajat.

Az olyan slárgerdarabok sem maradhattak ki, mint az alacsony derekú nadrág, ami idén reneszánszát éli. A modell ezt is kipróbálta: egy különleges, batikolt nadrágban pózol, amely megvillantja hasát.

Kate Moss bájos leánya egyébként nem vált meg hosszú, szőke tincseitől, csupán parókával trükköztek a fotózás kedvéért. A merész stílus nagyszerűen áll neki, ám úgy tűnik, még nem szeretne drasztikusan változtatni a külsején, megmarad a jól bevált frizurájánál.

 

Kiemelt kép: Francois Durand for Dior / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés