Kaia Gerber kísértetiesen hasonlít az édesanyjára, teljesen olyan, mintha Cindy Crawfordot ábrázolnák a retró fotók.

hirdetés

Sztárcsemetének lenni nem mindig varázslatos és szerencsés, különösen akkor, ha valaki kiköpött mása az édesanyjának. Sok gyermek lép a szülei nyomdokába, a divatszakmában pedig talán még inkább észlelhető, hogy az utódok követik a már kitaposott utat. Noha tény, hogy ilyen esetben talán egy fokkal könnyebb berobbanni a köztudatba, a tálcán kínált ismertség sokszor hatalmas terhet is jelenthet.

Kaia Gerber már évek óta megkapja, hogy pontosan úgy néz ki, mint az édesanyja. Cindy Crawford az egyik legnépszerűbb divatmodell volt a kilencvenes években, lánya karrierje pedig egyre csak felfelé ível napjainkban. Arcvonásaik és stílusuk sokban hasonlít egymásra. Ez némileg talán megnehezíti Kaia dolgát, hiszen egy kész ideálnak kell megfelelnie, ugyanis fotóikat sokan hasonlítják egymáshoz.

A fiatal modell egyre inkább megmutatja személyes stílusát, tehetségét és szépségét illetően pedig kétségeknek nincs helye. Habár az elmúlt időszakban igyekezett kiépíteni személyes presztízsét, ezúttal kivételt tett és olyan fotózást vállalt, amely abszolút Cindy Crawford-osra sikerült. Az i-D magazin képei nagyon megtévesztőek!

Retró fotók Kaia Gerber főszereplésével: mintha az édesanyját látnánk

Cindy Crawford és Kaia Gerber le sem tagadhatnák egymást, vonásaik szinte egy az egyben megegyeznek. Ahogy telik az idő, a fiatal modell mind jobban hasonlít édesanyjára, ezzel a fotózással pedig még hangsúlyosabbá tették az apró egyezéseket. A retró hangulat különleges atmoszférát teremt, s noha az aktuális divat darabjai jelennek meg a fotókon, a stylistok remekül helyezték el a modern holmikat a kilencvenes évek hangulatát idéző díszletben.

A repertoárban feltűnik a Loewe furcsa cipője, ami egy igencsak meglepő és egyedi darab a maga fodrosságával. A flamingóvirággal díszített ruha sem hétköznapi, s noha inkább az új hullámos divatot képviseli, remekül passzol a retró fotók koncepciójába. Kaia egyébként sem riad meg a különleges kreációktól, tökéletes döntés volt a márka extravagáns ruháit és kiegészítőit bevetni.

Hatalmas hajcsavarók helyett kólásdobozok

Ami már a címlapon feltűnővé teszi a fiatal modellt, hogy a fodrászok kólásdobozokra csavarták fel a haját. Azon cseppet sem lepődtünk meg, hogy Kaia Gerber bevállalta a flakonokat, hiszen nemrégiben az út szélén vett habfürdőt egy kampány kedvéért, abszolút élvezi a különleges, egyedi fotózásokat. Az sem volt kérdés, hogy elképesztően hasonlít az édesanyjára, ám ezzel a frizurával egészen megtévesztő hatást értek el a szakemberek. A kilencvenes években több alkalommal fotózták Cindy Crawfordot hatalmas hajcsavarókkal, amelyek hasonló összképet eredményeznek, mint a kólásdobozok.

Ráadásul nem ez az egyetlen az apróság, ami a szupermodellt idézi a i-D magazin képein. Ki ne emlékezne Cindy Crawford ikonikus kólareklámjára? Talán nem véletlen, hogy pont üdítősdobozokat aggattak Kaia tincseibe.

A tupírozott frizura Cindy Crawford védjegye

A hatalmas loknik és a tupírozott frizura abszolút Cindy Crawford védjegye, a modell szó szerint tarolt dús, látványos tincseivel a kilencvenes években. A fodrászok tökéletesen hozták a retró hatást a fotózáson, Kaia ezzel a hajjal kísérteiesen hasonlít édesanyjára. Nagyon jól áll neki a madárfészekstílus, szinte hihetetlen, hogy a modern, bájos arcához milyen csodásan passzolnak a retró stíluselemek.

A smink is tökéletesen passzolt

A hasonlóságra még az ikonikus sminkkel is rásegítettek. A szemfestés füstös technikája, valamint az ahhoz használt árnyalatok abszolút hűen tükrözik Cindy Crawford kilencvenes évekbeli stílusát, a Kaia Gerber által bemutatott look még inkább hasonul az édesanyjáéhoz. A szupermodell régi sminkes fotóit elnézve azt hihetnénk, hogy ő látható a videón. A füstös cicaszem manapság újra divatos, tökéletesen fókuszba helyezi a ragyogó tekintetet.

 

Kiemelt kép: Donato Sardella/Getty Images for Edward Enninful/Getty Images.

Cikkfotó: Kyle Ericksen/WWD/Penske Media via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés