Kaia Gerber a mindennapokban az egyszerű alapdarabok híve, általában nem spilázza túl az öltözékét, mégis mindig stílusos a megjelenése. Ez a kabátos szettje olyan letisztult fazonokból áll, melyek a tavaszi divatban is nagy szerepet kapnak, ráadásul nagyon könnyű szert tenni hasonló kreációkra, így érdemes inspirációt meríteni belőle.

hirdetés

Kaia Gerber mindig sikkes, pedig nem szereti túlgondolni az öltözködés kérdését. Gyakran visel farmert, blézert, vagy kényelmes pulóvert a szabadidejében, ám sohasem slampos a szerelése. Kedveli az egyszerű, visszafogott alapdarabokat, melyek divatosak, fiatalosan lazák, mégis közös nevezőre hozhatók a nőies stíluselemekkel.

Előfordul, hogy egy feltűnőbb táskával, vagy csizmával teszi különlegessé a klasszikus összeállítását, vagy épp a színekkel-anyagokkal játszadozik.

Erre a farmer-pulóver kombinációra a dizájnos maxifazonú kabát teszi fel a koronát, ami enyhén bővülő harangujjakkal rendelkezik. Ehhez hasonló kreációkra a tavaszi divatban is rábukkanhatsz, hiszen továbbra is népszerűek lesznek a semleges színű, megkötős és oversize szabású szövetkabátok.

Egyszerű alapdarabok, Kaia Gerber öltözékének alapján

Egy-egy innen-onnan ellesett inspiráció néha nagyon fel tudja lendíteni az öltözködést, különösen, ha a saját stílusunkhoz tudjuk formálni, gyúrni az újonnan beemelt trendelemeket. Kaia Gerber alapdarabokkal felépített szettje kis fantáziával továbbgondolható, de akár így, ebben a letisztult formában is megállja a helyét a mindennapokban.

 

A rövid szabású, galléros, gombos pulóverek az új szezonban szintén trendinek számítanak, ahogy a vintage stílusú, egyenes szárú farmerek, amelyeket nőies és lezser fazonokkal egyaránt könnyű összeboronálni. A 19 éves modell nem vitte túlzásba a megjelenésének cifrázását, de különösebb faxni nélkül is nagyon sikkes.

A sötét teveszőrszínű kabát uralja az összképet, amit egy kis, zebramintás retikül tesz még izgalmasabbá. Minden nagyon egyszerű és visszafogott: a farmer, a pulóver és a csizma is az átlagos utcai divatot követi, ám egymás mellé összeválogatva, mégis kifinomult stílusösszhangot közvetítenek.

Az új kollekciókban kutakodtunk hasonló alapdarabok után, de a tavaszi színdivatot figyelembe véve, mi inkább a szürkét helyeztük előtérbe.

A képen látható alapdarabok a sorszámok alapján: 1. Stradivarius, 8995 forint, 2. Bershka, 4995 forint, 3. Mango, 15 995 forint, 4. H&M, 19 995 forint.

Ezt a szettet bátran kiegészítheted egy pasztellsárga sállal vagy sapkával, vagy élénkebb színekkel is feldobhatod, ha úgy tartja kedved.

Kiemelt kép: Jim Spellmann/Wirelmage/Getty Images.

Cikkfotók: Robino Salvatore/Getty Images.

Képmontázs: Retikül.

  • Megosztás:
hirdetés