Kaia Gerber egészen fiatalon csöppent bele a modellszakmába, ám a 21 éves manöken mára szinte az összes luxusmárka kifutóján megfordult. Most a tervezésbe is belekóstolt, saját kapszulakollekciója jelent meg a Zarával közösen. Mutatjuk Kaia kedvenc retró cuccait!

hirdetés

Kaia Gerber nem csak ismert modell, hanem népszerű divatikon. Fiatalkora ellenére máris jól behatárolható, határozott stílusa van, melyben remekül kiegészítik egymást a kilencvenes évek letisztult szabásvonalai és az aktuális korszak merész fazonvariációi. Imádja a letisztult eleganciát, miközben a sportos és laza darabokat sem hagyja ki a megjelenéséből.

A 21 éves modell szereléseit igazán könnyű lemásolni, hiszen legtöbbször olyan kreációkat visel, melyek mindenki ruhatárában megtalálhatók. Ennek ellenére mindig izgalmas, változatos a megjelenése, amelybe pár kiegészítővel mindig belevisz egy kis csavart.

Kaia Gerber első kollekciója a ’90-es évekből inspirálódott

A Kaia Gerber x Zara kapszulakollekció főként letisztult darabokból áll. Az együttműködés kapcsán elárulta a modell, hogy a saját ízlésére hagyatkozott, amikor elkezdték megalkotni a kreációkat. Csupa olyan holmit tervezett, ami közel áll a stílusához, és amit ő maga is szívesen viselne.

Gyakran jelennek meg nála a kilencvenes évek sikkes fazonvariációi, melyek a kapszulakollekcióban úgyszintén felbukkannak. Úgy érzi, hogy akár több hétig is tudná variálni az új kreációkat.

Főként a feketét, fehéret, barnát és a szürkét variálta a Zarával együttműködve, a kollekció kulcsdarabjai ezekből az árnyalatokból készültek el. A választás szándékos volt, mivel arra törekedtek, hogy a különféle fazonok könnyedén keverhetők legyenek egymással. Ugyanakkor lehetővé teszik, hogy más, harsányabb színek váljanak uralkodóvá a megjelenésen belül.

Kaia imádja a kilencvenes éveket, nem véletlen, hogy az összeállításaihoz sokszor merít ihletet az akkori divatból. Rajong a minimalista összeállításokért és a maszkulin kialakítású nadrágkosztümökért. A kedvenc stílusikonja a korszakból Carolyne Bassette-Kennedy. Úgy érzi, hogy hasonló az ízlésük.

A Kaia Gerber x Zara kollekcióban letisztult kosztümök, szaténruhák és sikkes kötöttek sorakoznak. Gyönyörű kreációk születtek, melyek passzolnak a fiatal manöken stílusához. Az alakkövető holmik mellett megjelennek a lezserebb fazonok. A fiatal modellt nagyon érdekli a divatvilág, ám az építészet, lakberendezés úgyszintén vonzza, ezért előfordulhat, hogy legközelebb már a Zara Home számára tervez.

 

Kiemelt kép: Taylor Hill/WireImage / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés