Azt már minden divatrajongó tudja, hogy Cindy Crawford lánya édesanyja nyomdokaiba lépett, ám ezek az őszi kampányfotók Kaia Gerber egészen új oldalát mutatják meg. A fiatal modell bármilyen szerepben helytáll, a különleges, merész és cseppet sem átlagos fotókompozíciókban éppen úgy tündököl, mint a kifutón. Laza, lezser stílusát remekül vegyíti letisztult, nőies megjelenésével, ez a kettősség pedig minden egyes fotót egyedivé, különlegessé tesz.

hirdetés

Cindy Crawford nem csak a kilencvenes években volt elképesztően népszerű, a szupermodell nevét mind a mai napig ismerik azok is, akik nem különösebben rajonganak a divatért. Lánya egyértelműen örökölte nőies, egyedi vonásait, nem csoda hát, hogy hamar érvényesült a divatszakmában, ma már a legtöbben jól tudják, kiről van szó, ha Kaia Gerber neve felbukkan valahol. A fiatal modell elképesztően tehetséges, imádja a szakma. Rengeteg kampányt tudhat már maga mögött, amelyekben rendszerint új oldalát mutatja meg a rajongóknak.

Kaia Gerber új oldalát mutatják meg az őszi kampányfotók

Szende, vad, vagány és nőies. Ezek a jelzők egytől egyig illenek Kaia Gerberre, noha némelyik egészen ellentétes jelentéssel bír. A sokoldalú modell újabb izgalmas kampányokban szerepelt, számára semmi nem jelent akadályt. A Loewe őszi kollekciójának fotózásán egy kád habos vízben pancsikolt, méghozzá az út szélén, ilyen fotót még biztosan nem készítettek róla korábban! A vécépumpa és a retikül párosítása úgyszintén érdekes, a hétköznapi dolgok, tevékenységek, valamint az utcai divat elemei találkoznak ebben a sorozatban.

Képek: Juergen Teller/Loewe.

 

A spanyol luxusmárka kampányának fotósa Juergen Teller volt, így nem is csoda, hogy ilyen különleges és bizarr képek készültek. A német fotográfus Victoria Beckhamről is érdekes, egyedi stílusú anyagot rittyentett össze, amikor a gyönyörű modell egy hatalmas bevásárlótáskában pózolt. Ehhez képest még a habfürdő is kispiskóta!

Kaia Gerber szó szerint ontja magából a reklámfotókat, valószínűleg egy perc nyugta sincs, több márkával rendszeresen kollaborál. A Celine modelljeként már korábban is láthatták a divatrajongók, a legújabb, őszi kollekció beharangozásánál szintén ő kapta a főszerepet.

Képek: Hedi Slimane/Celine.

 

A ruhák, valamint Kaia megjelenése rendkívüli kettősséget hordoznak magukban. A fiatal modell egyszerre vagány és nőies a fotókon. Minden képen napszemüveget visel, így igéző tekintetéből semmi nem látszik, a puszta jelenlétével varázsolja el a szemlélőt. Bármilyen divatfotóról legyen szó, a szemekkel bizony-bizony erőteljes hatást lehet kiváltani az emberekből, Kaia esetében azonban még erre sincs szükség.

Képek: Hedi Slimane/Celine.

 

Ez a vagány, mégis finom kompozíció remekül passzol hozzá, szó szerint tündököl a fotókon. Az idő múlásával egyre inkább hasonlít édesanyjára, az ember mégsem érzi úgy, hogy hasonlítgatni kéne őt a népszerű szupermodellhez. Kaia Gerber eredeti és hiteles, változatos fotósorozatokon mutatja meg sokoldalú személyiségét.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

Cikk képei: Juergen Teller/Hedi Slimane.

  • Megosztás:
hirdetés