Heidi Klum angyalszárnyakat bontott, de meglehetősen lengén öltözve, bikiniben kapták lencsevégre. Az ötvenéves szupermodell ezúttal nagyon finom sminket kapott, letisztult képeket készítettek róla.

hirdetés

Heidi Klum a Victoria’s Secret angyalaként vált világszerte népszerű szupermodellé, most pedig, ötvenévesen ismét angyalbőrbe bújt. Ezúttal nem ütős, dögös holmikban vonult a márka kifutóján, hatalmas angyalszárnyakat kapott a fotózás során, melyekkel visszafogottan nőies képeken szerepel. A német Glamour címlapsztárjaként testhezálló hófehér estélyiben és bikiniben is megmutatta fantasztikus alakját.

Heidi Klum angyalként, bikiniben pózolt

Heidi Klum már több mint harminc éve van reflektorfényben, s most, ötvenévesen sem érzi azt, hogy a kora bármiben meghatározó lenne, egyszerűen nem tulajdonít neki nagy jelentőséget. A magazinnak adott interjújában azzal viccelődött, hogy a látása egyre rosszabb az idő múlásával, és ebben az a jó, hogy nem lát már mindent olyan tisztán. Nem tart az öregedéstől, egyszerűen csak élvezi az életet. Hosszú évek óta rendszeresen sportol, igyekszik egészségesen táplálkozni, de azért a bulizást sem veti meg. Kortalan szépségének és energikusságának titka talán éppen abban rejlik, hogy nem igazán stresszel a dolgokon, fontosabb számára, hogy jól érezze magát a bőrében.

A róla készült képek is éppen erről a felszabadultságról árulkodnak. Ezúttal finom sminket kapott a modell, mintha a természetes, letisztult külsejét szerette volna megmutatni. Bár a fotók nem mellőzik a retust és a tökéletes megvilágítás is sokat számít, Heidi Klumnak nincs mit takargatnia. Remek formában van, jó néhány évet letagadhatna az életkorából.

A bűvös ötvenest sok nő egyfajta mérföldkőnek tekinti. Noha maga a szám nem sok mindenen változtat, egyesekben mégis megmozdít bizonyos érzelmeket, másként tekintenek magukra és az idő múlására. Heidi talán a hatalmas szárnyakkal akart üzenni, hogy bizony ő is tudja, honnan indult. A Victoria’s Secret angyalaként ultradögös holmikban lépkedett a kifutón karrierje kezdetén, most pedig egy komoly, visszafogottan nőies és elegáns nő köszön vissza a fotókról.

Természetesen a dögös, ütős képeket sem hagyta ki, falatnyi bikiniben pózolt a kamerák előtt. Az interjúban arról is beszélt, hogy az Instagram-oldalán már kikapcsolta a kommentelési lehetőségeket, mert rengeteg negatív véleménnyel találkozott, sokan kritizálták a testét. Noha véleménye mindenkinek lehet, a negativitás – különösen, ha teljes mértékben indokolatlan – sokszor tényleg lerombolja az ember önbizalmát.

A gyönyörű szupermodell mindezek ellenére bevállalta a bikinis fotózást, és nagyon jól tette! Elképesztő formában van, egyáltalán nincs mit takargatnia az alakján.

A fotósorozat és az interjú üzenete abszolút átjön a képeken. Noha Heidi Klum alapvetően szereti az erősebb, vastagabb sminket, ezúttal nagyon finom és természetes makeupot kapott. Földre szállt angyalként tündököl, aki szeretné bebizonyítani, hogy a kor csak egy szám, s mindenkinek csak saját magának kell megfelelnie, nem pedig másoknak.

Szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében, magabiztosabb, mint valaha. Nem engedi, hogy a negatív vélemények és az idő múlásának jelei lerombolják az önbizalmát és a nőies ragyogását. Személyisége, határozottsága és szépsége rendkívül inspiráló.

Kiemelt kép: Momodu Mansaray/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés