Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber hihetetlenül változatos stílust hoz, ezek a divatfotók egy vagány, belevaló fiatal lányról árulkodnak. A 20 éves modell elképesztően hasonlít édesanyjára, megjelenésével sokszínűvé és vonzóvá varázsolja a divat világát.

hirdetés

Cindy Crawford az igazi nő megtestesítője, a gyönyörű szupermodell hosszú pályája során főként a nőiességre kiélezett fotózásokon és kampányokban jelent meg. Ettől függetlenül éppúgy készültek róla vagányabb, lazább stílusú fotók, Cindy Crawford még az egyszerűbb, lezser holmikat is dögössé varázsolta.

Kaia Gerber új oldalát mutatta meg, ezek a divatfotók irtó vagányra sikerültek

A gyönyörű Kaia nagy eséllyel nemcsak szépségét, de sokoldalúságát is édesanyjától örökölte. A húszéves modell karrierje fiatal kora ellenére már hosszú évek óta szárnyal, a legismertebb márkák kapkodnak utána. Legújabb kampányában a Celine kollekcióját népszerűsíti.

Legtöbbször dögös, nőies szettekben látható a fotókon a fiatal modell, miközben alapvetően nem bonyolítja túl a hétköznapi stílusát, még a papucsot is simán bevállalja bundás zoknival. Kaia Gerber éppen ezért volt remek választás ehhez a vagány kampányhoz, a divatfotók maximálisan önazonosak.

A melegítőfelsők irtó sikkesek mostanság, egy egyszerű nadrággal, melegebb időben csinos rövidnadrággal is bátran viselhetők. A terepmintás dzseki azonban már sokaknál átlépi a komfortzónát, Kaia Gerber azonban még ezt a hanyag, maszkulin stílusú darabot is képes nőiesen és sikkesen viselni.

Idén a rendkívül trendi blézerekből sincs hiány a Celine kollekciójában. Hiába a sportos kiegészítők, egy csinos blézer mindent nőiessé varázsol. Hatalmas előnyük, hogy bármivel lehet kombinálni őket, így a random összeboronált szettek éppúgy sikkes összhatást keltenek általuk. Kaia Gerber nem csak a divatfotókon jelenik meg gyakran különféle zakókban, a mindennapokban éppúgy szívesen viseli ezt az elegáns ruhadarabot, imádja feldobni vele a legegyszerűbb összeállításokat.

A bőrhatású holmik irtó stílusosak, és hihetetlenül vagány hatást keltenek. Nem csak feketében, bármilyen színben lehet most bőrcuccot viselni. Az oversize fazonok a legtrendibbek, az egyébként visszafogott külsővel, kissé kislányos kisugárzással rendelkező Kaia egy igazi menő bombázót testesít meg a fotókon.

A farmer örökké divatos, nem véletlen, hogy a legtöbb kampányfotón farmernadrágban pózol Kaia Gerber. Az alapvetően lezser ruhadarab könnyedén nőiessé válik, ha finom, elegáns kiegészítőkkel társul.

 

Kiemelt kép: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés