Cindy Crawford mindennel, amit képviselt, gyakorlatilag divatot teremtett a kilencvenes években. Ikonikus sminkje, amit gyakran viselt estélyeken, fotózásokon, divatbemutatókon, ma éppolyan népszerű, mint fénykorában.

Cindy Crawford a megtestesült álomnő volt a nyolcvanas-kilencvenes években, persze azért ma sem panaszkodhat, 53 évesen még mindig méltó helye van a modellszakmában.

Korábban, mikor még fasorban sem voltak az Instagram véleményvezérek és divatmegmondók, a nők zöme olyan stílusikonok öltözködéséből és megjelenéséből merített inspirációt, mint amilyen a szupermodell Cindy Crawford is volt a legsikeresebb éveiben.

Bármit viselt, abból biztos, hogy új divatirányzat kapott szárnyra. Mivel most újra a kilencvenes évek trendjeit kóstolgatja a divat, nem csoda, hogy a modell népszerű sminkje ismét előkerül.

Cindy Crawford ikonikus sminkje újra divatos

A vastag szemöldök, és a szemvonal ívének füstös kihangsúlyozása ennek a sminknek a két lényegi pontja. A műszempilla felrakásán kívül, a legtöbb mozzanat roppant egyszerű, amit könnyű lekövetni.

 

A videóból a tökéletes, matt hatású alapozás fontos lépéseit is ellesheted. Az arccsont kiemelése szintén előkelő szerepet kap a kilencvenes éveket idéző makeup-okban. Cindy Crawfordnak remekül állnak az őszi színek, melyek a kedvenc sminkjében is megjelennek.

Kiemelt kép: Theo Kingma/Fotos Inaternational/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés