Jennifer Lopez az őszi trendek bűvöletében állt a kamerák elé. Fotóival nagyszerűen bebizonyítja, hogy az elegáns és vagány darabok nem feltétlenül ütik egymást, ha egy szettben találkoznak.

hirdetés

Jennifer Lopez az őszi trendek legütősebb darabjait viseli

Azt már tudjuk egy ideje, hogy idén ősszel határozottan csillogni fogunk, ahogy azt is, hogy a farmerek soha nem mennek ki a divatból. Az sem meglepő, ha a divatos megjelenéssel egy mondatban említi valaki Jennifer Lopez nevét, az énekesnő ugyanis rendszerint lehengerli rajongóit fantasztikus stílusával. Most azonban ismét valami újat, valami izgalmasat tudott mutatni, a fotók láttán pedig valószínűleg mindenki ezt a kombinációt akarja majd.

Idén ősszel a reflektorfény abszolút a ragyogó, csillogó holmikra irányul. Természetesen nem csupán a flitteres és strasszos darabok kerülnek előtérbe, a menő, ám egyben elegáns metálszínű holmik és kiegészítők is szárnyra kapnak a 2023-as év végén. A legtöbben a metálos táskákat, cipőket elegáns szettekben tudják elképzelni, hiszen a csillogás alapvetően az elegancia egyik alapköve. Jennifer Lopez most határozottan rácáfolt erre, s egy egészen más oldalát mutatta meg az ősz egyik legütősebb trendjének.

Tulajdonképpen ha két trendi cuccot párosít az ember, abból nagy gond nem lehet. Ez a kombó mégis kiemelkedően stílusosra sikeredett, ami persze nem csupán J.Lo érdeme. Az énekesnő és a Coach neve már-már összeforrt a divatvilágban, Jennifer Lopez ugyanis évek óta a márka nagykövete. A sikkes táskák ezúttal még nagyobb fénnyel ragyognak, a kampányfotók pedig a maguk egyszerűségével tarolnak az interneten.

Manapság egyébként is hatalmas divat a különböző stílusok összeboronálása, így azért nem volt olyan merész húzás a metálfényű táskát egy vagány farmerszoknyával kombinálni. Az összképben mégis van valami különleges. Egyszerre nőies és vonzó, kifinomult stílusérzékről árulkodik, s mindemellett nem hanyagolja az aktuális őszi trendeket sem. A menő maxi vagy éppen midifazonú farmerszoknyák nem most kerültek be a divat vérkeringésébe, azonban az elmúlt időszakban érzékelhetően felfelé ível a népszerűségük. Igazi klasszikusok, amelyek soha nem mennek ki a divatból.

A szett rendkívül hétköznapi, mégsem túlzottan egyszerű. Egy metálosan fénylő kiegészítővel abszolút fel lehet dobni a hétköznapi megjelenést, a menő táskák egy kis pezsgést, visszafogott eleganciát és egyben vagányságot visznek az unalmas szettekbe.

A kampányfotókon a Coach még egy hatalmas idei trendet beharangozott. A vastag, meleg műszőrme kabátok idén sem csúsztak le a toplista éléről. A hűvösebb napokon már érdemes lesz őket előhalászni a szekrény mélyéről.

Kiemelt kép: Paul Morigi/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés