Csakúgy, mint tavaly meg azelőtt, a bob idén is slágerfrizurának számít. Ez a fazon tele van meglepetéssel, hiszen mindig megújul, formálódik, így nem lehet ráunni.

Nemcsak a bob hajstílus, hanem a frufru is reflektorfénybe kerül a 2019-es frizuradivatban, a kettő pedig együtt az igazi! Ha épp meguntad, hogy mindig ugyanúgy viseled a praktikus bubit, könnyedén változtathatsz rajta, ha frufrut vágatsz magadnak.

A nyolcvanas-kilencvenes évek stíluselemei továbbra is meghatározzák a hajtrendeket, így leginkább a múltidéző vágások és fazonok élveznek előnyt. A szögletes és a tömör frufruk éppúgy felkerülnek a kedvencek listájára, mint a lágyan homlokba omló, félrefésült tincsek, valamint az egyenes vonal mentén vágott megoldások.

A frufru nemcsak nőies, hanem csalni is lehet vele: hosszúkás és kerek archoz egyaránt megvannak az ideális fazonok, de a magas homlok éppúgy jól leplezhető a különféle vágástechnikákkal. A bob frizurához szinte mindegyik jól passzol, csupán azt kell eldönteni, hogy elegáns vagy bájos stílusjegyek uralják a hajkoronát. A sapkahatás idén nem ciki, hanem inkább menő, és az élesen vágott vonalaktól sem kell idegenkedni.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés