Jennifer Lopez szexi ruhái minden eseményen garantálják a forró hangulatot. Ám a szimpla hétköznapok során nem csak a nőies stílus híve az énekesnő, a lezser farmeres szetteket éppúgy szívesen viseli.

hirdetés

Az 52 éves Jennifer Lopez manapság karrierje csúcsát élvezi, pedig már korábban is igencsak elismert volt a szakmában. Számos rendezvényen vesz részt a rajongók örömére, ahol rendszerint sokat mutató darabokban áll a fotósok elé.

A gyönyörű énekesnő-színésznő alakja egyszerűen tökéletes, és ezt nem a véletlennek köszönheti. Kisportolt, tónusos formáiban hatalmas munka van, így őszintén szólva maximálisan érthető, hogy büszkén mutatja meg dögös vonalait.

Bárhol jelenjen meg, Jennifer Lopez szexi ruhái biztos, hogy ellopják a show-t

Bár nem egyedül dönt a ruhaválasztásaiban, megjelenésének fényéből ez cseppet sem vesz el. Jól bevált gárdával a háta mögött intézi küllemének minden apró részletét, két stylistja már lassacskán családtaggá avanzsálhatna. Az általa viselt kreációk hűen tükrözik személyiségét, a dekoratív énekesnő garantáltan magára vonz minden tekintetet, bárhol is lépjen a rivaldafénybe.

 

A hétköznapok során gyakran látni egyszerű farmerban vagy melegítőben, ezeket a szimpla darabokat csakugyan olyan érzékkel tudja viselni, hogy a legszexisebb híresség címért járó díjat biztosan neki adnánk utcai öltözet kategóriában is. Jennifer Lopez egyetlen apró trükköt vet be, ami nem más, mint a dögös magas sarkú cipő.

A 164 centiméteres termetű énekesnő a mindennapokban gyakran visel bővebb fazonú nadrágokat, ám legtöbbször magas sarkú topánnal egészíti ki szettjét, ezáltal a lezser holmik sem nyomják össze az alakját, és sokkal nőiesebb hatást keltenek. Egy deréknál elhelyezett öv szintén csodákra képes!

A csinos énekesnő a mély dekoltázs híve, sokkal magabiztosabbnak érzi magát, ha szépen kidolgozott alakja nagy hangsúlyt kap. Megjelenése ettől függetlenül soha nem túlzó vagy kihívó, a ruha anyaga, szabása és esése egyaránt kifinomultságot és ízléses stílust tükröz. Persze mindemellett roppant szexi is.

Gyakran villantja meg hasát is egy-egy rövidebb felsőrésszel, és milyen jól teszi! Feszes, izmos idomain a rövidebb topok is jól mutatnak, ráadásul olyan jó érzékkel válogatja meg a szabásokat, hogy sohasem billennek át a határon a közönséges stílus oldalára.

Az 52 éves Jennifer Lopez öltözködése tele van merész ötletekkel, de pont emiatt inspiráló. A dögös részletek ízléses tálalásában igazán élen jár az énekesnő-színésznő. Nem nádszálvékony gazellaalkat, nőies formákkal vesz le mindenkit a lábáról.

A tónusos alakhoz a rendszeres testmozgás és az alaposan átgondolt, megtervezett étrend egyaránt fontos, ezt ő maga is gyakran hangoztatja, ha arról kérdezik, hogyan tartja fenn elképesztő formáját. J.Lo tökéletes bizonyíték arra, hogy 50 felett nem kell búcsút inteni a nőiességnek, a szexi ruhák lazán beleférnek a ruhatárba.

Kiemelt kép: Emma McIntyre /AMA2020/Getty Images for dcp/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés