Jennifer Aniston a vagány darabokat sem veti meg a mindennapokban, de amikor meg kell jelennie valahol, többnyire a klasszikus sikk biztonságos talaján marad, hiszen ezek a letisztult ruhák nem lőnek túl a célon, ugyanakkor elképesztően csinosak és nőiesek.

hirdetés

Akár egy elegáns alkalom, akár egy különleges esemény miatt kell kicsípni magunkat, ami kiszakít minket a mindennapok sűrűjéből, legtöbbször úgy érezzük, hogy csupa idejétmúlt, „ócska” holmival van tele a szekrényünk, amiben nem jelenhetünk meg mások előtt.
Biztos kiszúrják majd, hogy nem mai darab, és nem is a múlt szezonban került a kosarunkba, hanem még valamikor a kétezres évek elején, de az is lehet, hogy korábban.

Nem a ténylegesen lepusztult, viseltes cuccokra gondolunk, amelyek már rászolgáltak a cserére, mert itt-ott elfeslettek vagy kifakultak az idők során. Inkább azokra a szerzeményekre, amiket korábbi események kapcsán vásároltunk meg, talán egyszer, de jobb esetben is kétszer hordtuk őket, de közben teltek-múltak az évek, és nem tartottak lépést a divattal.

Ha mi gyakran nem is, de Jennifer Aniston előrelátó, letisztult vonalú, klasszikus ruhák sorát tartja fenn ilyen esetekre. Míg a mindennapokban sokszor a lezser, farmernadrágos szetteket részesíti előnyben, elegánsabb alkalmakkor, amikor nem nagyestélyiben, de csinosan, netten kell megjelenni, inkább az örökzöld darabjait kapja elő a gardróbból, amelyek mindig megállják a helyüket a divatban.

Jennifer Aniston és a klasszikus sikk: ezek a ruhák mindig naprakészek

A klasszikus ruhák sohasem évülnek el a divatban, ha jó állapotban vannak, évek múltán is fel lehet kapni őket, hiába jönnek-mennek különféle trendek, mindig frissek maradnak, és valószínűleg ezt Jennifer Aniston is szem előtt tartja. Rengeteg olyan holmija akad ugyanis, amely időtálló, és egyszerűsége ellenére is azonnal szemet szúr, hogy magában, csak úgy némán, a gondolatok síkján rögtön elkiáltja magát az ember: Te jó ég, mennyire csinos!

 

Bizony, ezekben a darabokban nincs semmi extra, mégis felejthetetlenek, mert tökéletes szabással bírnak, mert előkelően letisztultak, és mert a legkevésbé sem hivalkodóak, mégis megakad rajtuk a tekintet, hiszen csodássá teszik az összképet. Persze az is fontos, hogyan viselik őket, ugyanis a küllemhez kell egyfajta kellem, és az 54 éves színésznőnek megvan minden érzéke ahhoz, hogy roppant visszafogott kreációkban is elbűvölő legyen.

Tény, hogy a klasszikus ruhák nem mindig a legvonzóbbak az üzletben, a vállfán talán unalmas kis darabnak tűnnek, de ha jó a fazon, érdemes esélyt adni bármelyik kis fekete, bézs, fehér vagy pezsgőszínű dressznek, ahogy Jennifer Aniston is tette.

A letisztultan sikkes viseleteiből készítettünk nektek inspiráló válogatást.

Kiemelt képek: Michael Buckner/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés