Jennifer Aniston egyik kedvenc alapdarabja a farmernadrág. Számtalan alkalommal jelent már meg az örökké divatos, elnyűhetetlen farmerekben, amelyeket rendszerint kifejezetten sikkesen visel. Szabadidejében a laza, kötetlen stílus híve a gyönyörű színésznő, többnyire egyszerű, kényelmes, nőiesen vagy vagányan kombinálható darabokat részesíti előnyben.

hirdetés

A szimpla hétköznapok során a legtöbb híresség nem feltétlenül úgy öltözik, ahogy azt a filmekben és sorozatokban megszokhatta tőlük a rajongótábor. Jennifer Aniston esetében kissé más a helyzet, úgy tűnik, a színésznő saját személyiségéből és egyedi stílusából is sokat visz bele a megformált karakterekbe. Mind a filmvásznon, mind pedig az utcán szívesen visel farmernadrágot, amit mesterien tud variálni.

A hétköznapi darabokat apró trükkök segítségével varázsolja sikkessé. Minden egyes szettjében van valami plusz, valami, ami már-már megmagyarázhatatlan módon teszi izgalmassá a megjelenését. A legtöbb outfitjében érezhető némi kettősség, vagány és nőies elemeket kombinál, amitől kifejezetten egyedivé válik az összkép. Olyan fazonokat visel, amelyek kortalanok és soha nem mennek ki a divatból, miközben arra is figyel, hogy előnyösen mutasson rajta az adott darab.

Évszaktól és időjárástól függetlenül gyakran kapja fel magára a lezserebb szabású, valamint a szaggatott farmernadrágokat. Sőt, előfordul, hogy fontosabb események alkalmával is ilyen egyszerű darabot választ, no persze nem akkor, amikor nagyestélyit várnak el tőle. Jennifer Aniston farmernadrágos szettjei remek inspirációt nyújtanak az átmeneti szezonra, nyári és őszi szettekben éppúgy szuperül mutat az örökké divatos alsó.

Jennifer Aniston szerint a farmernadrág mindig bevethető

A magassarkútól lesz igazán nőies

A magas sarkú cipők elképesztően felerősítik a nőiességet, nincs ez másként akkor sem, ha az illető farmernadrághoz párosítja a csinos kis lábbeliket. Jennifer Aniston nyáron nyitott, telitalpú szandállal szokta viselni a lezser farmereket, míg ősszel az elegáns bokacsizmára szavaz.

Blézer mellett elegánssá válik

A szimpla farmernadrágban is ott lapul az elegancia, csupán elő kell csalogatni belőle. A gyönyörű színésznő apró trükköt vet be a kifinomult megjelenés érdekében, blézerrel párosítja a lezser alsót. Zseniális praktika továbbá, hogy semleges, fehér edzőcipővel viseli ezt az összeállítást, ettől rendkívül egyedi, sikkes és vagány lesz az összkép.

 

A hanyag szettek nagyon vagányak

Első ránézésre néha szedett-vetettnek tűnik Jennifer Aniston megjelenése, ám az eredmény minden esetben vagány és stílusos. Egyszerű, laza holmikat kombinál, a sikkes outfiteknek pedig a farmernadrág is gyakran a részét képezi. Teljesen mindegy, hogy lezserebb bomberrel vagy szövetkabáttal boronálja össze, a csinos farmerek mindig remekül passzolnak az összképbe.

A kiegészítőkben rejlik a stílusérzék

A kiegészítőkkel szintén mesterien trükközik. A vagány, ugyanakkor nőies megjelenés kettőségét a különböző stílusú kiegészítők összeboronálásával éri el. A kalap például kifejezetten kifinomult kisugárzást eredményez, miközben egy bakancs sokkal lezserebb és hanyagabb összképet teremt. Az ellentétek Jennifer Aniston esetében remekül kompenzálják egymást.

 

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Apple/Getty Images.

Cikk képei: Josh Jacks/Star Max/GC Images/GP/Star Max/GC Images/Steve Granitz/WireImage/Jesse Grant/Getty Images for WE/Alo Ceballos/GC Images/Marc Piasecki/GC Images/James Devaney/WireImage/SMXRF/Star Max/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés