Letícia és Ránija királyné ismét bebizonyította, hogy egy letisztult vonalvezetésű, klasszikus ruha is elegendő a sikkes, stílusos összképhez. Nem vitték túlzásba a divatelemeket, mégis lehengerlően festettek.

hirdetés

A ruha fazonja egyszerű, Ránija és Letícia királyné pedig nagyon sikkes

Letícia spanyol királyné és Ránija jordán királyné abszolút élen járnak a divatos öltözködésben. Az előkelőségek minden alkalommal csodálatos ruhákban jelennek meg, rendszerint kifogástalan ízlésről tesznek tanúbizonyságot. Ezúttal egyszerű, klasszikus fazont választottak, mégis ugyanolyan fénnyel ragyogtak a fotósok hada előtt.

A kevesebb néha tényleg több, s bármilyen klisésen hangzik, most ismét bebizonyosodott, hogy bizony van valami ebben a régi-régi mondásban. Letícia és Ránija egy öreg klasszikust vettek elő a szekrényből, az egyenes szabású ruhafazon már hosszú évek óta az egyik legnőiesebb viseletnek számít.

Nincs benne semmi extra, nem tapad rá teljesen az alakra, nincsenek rajta látványos részletek, mégis tökéletesen tükrözi a kifinomult eleganciát. Mivel az előkelőségeknek szigorú szabályok szerint kell öltözködni, ezért a szimpla, visszafogott alapdarabok igencsak gyakran szerepelnek az aktuális ruhatárukban.

 

A maxi- illetve midiruhák egyébként is meghódították az utcai divatot, nem csoda hát, hogy ezúttal a két előkelőség egy hosszabb fazon mellett tette le a voksát. A lábszárközépig érő daraboktól egyáltalán nem kell félni, magas sarkú cipő mellett garantáltan nem nyomják össze az alakot. Persze a ruha vonalvezetése szintén sokat számít, érdemes a karcsú derékvonalat hangsúlyozni egy-egy hosszabb verzió esetén.

Letícia izgalmas virágmintával és gyönyörű, friss színekkel tette különlegesebbé az összképet. Nagyon figyelt az apró részletekre, ugyanis a cipőjének árnyalata abszolút visszaköszön a ruha tónusai között, ahogy a sminkje is remekül passzolt a klasszikus kreációhoz. Maga a fazon egyáltalán nem feltűnő vagy egyedi, az eredmény mégis roppant sugárzóvá tette a megjelenését.

Ránija ismét felhívta a figyelmet arra, hogy a tavaszi-nyári szezonban sem tilos a fekete darabok viselése. A sötét tónus hihetetlenül jól mutat, pláne akkor, ha egy menő trendszínnel ötvözi az ember lánya. Maga a fazon rendkívül letisztulttá és elegánssá tette a megjelenését, ám a színes mintáktól és a gyönyörű kiegészítőktől vált igazán egyedivé és nyáriassá az összkép.

Kiemelt kép: Alberto Ortega/Europa Press via Getty Images/Getty Images.

Cikkfotók: Alberto Ortega/Europa Press via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés