Jennifer Aniston nem okozott meglepetést, hozta a szokásos formáját, ezek a fotók azonban még mindig tudnak újat mutatni. Az 54 éves színésznő megállította az időt?

hirdetés

Jennifer Anistont jóformán a kamerák előtt látta érett nővé válni a nagyközönség. Amikor a Jóbarátok című sorozatban szerepelt, még a húszas éveiben járt, a tíz évadot megélt széria pedig olyan sikeres lett, hogy nem is volt kérdés, a színésznő pályája kizárólag felfelé ívelhet azután. Így is történt, ugyanis azóta számtalan filmben láthatták a rajongók, ráadásul a különböző magazinok fotóin, címlapján éppúgy gyakran feltűnik.

Döbbenetes belegondolni, hogy a színésznő idén töltötte az ötvennegyedik életévét, s tulajdonképpen nem maga a szám az, ami elgondolkodtatja az embereket, sokkal inkább Jennifer Aniston megjelenése teszi hihetetlenné az életkorát. Jóformán semmit nem változott az elmúlt években, gyakorlatilag úgy tűnik, mintha megállította volna az idő múlását. Természetesen ő sem varázsló, csupán a szuper genetikának, a tudatos, egészséges életmódnak és szépségápolásnak köszönheti, hogy változatlanul megőrizte csúcsformáját.

Most a WSJ magazin borítófotózásán kapták lencsevégre. Jennifer Aniston hozta a tőle megszokott sikkes eleganciát, valamint a bájos, természetes szépséget, amit képvisel. A kommentelők bolondulnak a fotókért, a legtöbben a színésznő ragyogó megjelenését dicsérik, s többen megkérdezték, vajon hogy lehet az, hogy évről évre csak szebb lesz?

Jennifer Aniston ismét lenyűgözte rajongóit: csodás fotók készültek róla

Ha egy kicsit visszatekintünk az időben, láthatjuk, hogy Jennifer Aniston soha nem tolja túl a dögösködést, nem visel extra holmikat a fotózások alkalmával. Mindig igyekszik önmagát, természetességét, kirobbanó nőiességét hangsúlyozni a képeken. Jóformán teljesen mindegy, hogy falatnyi darabokban vagy épp nyakig begombolkozva teszi ezt, az eredmény mindig magával ragadó. A színésznő kisugárzásában van valami plusz, valami sikkes és szerethető, a koncepció így mindig háttérbe szorul.

Ahogy az öltözködésében is megfigyelhető, kifejezetten szereti a letisztult, egyszerű dolgokat. A fotók abszolút ezt a vonalat képviselik, nincs bennük semmi extra, a legtöbb fekete-fehér formátumot kapott, amitől pedig még klasszikusabbnak hat az összkép. A kilencvenes és korai kétezres éveket megidéző ruhadarabok imserősek lehetnek, Jennifer Aniston többször viselt már hasonló stílusú szetteket.

Ezek a holmik az őszi szezonban éppúgy nagy szerepet kapnak. Előkerült a farmernadrág, a nőies kis fekete ruha, az öltönymellény, a sima fehér atléta és természetesen a fehér ing is. Egytől egyig alapdarabok, amelyek jóformán minden stílusos nő szekrényében fellelhetők. Persze a stylist nem finomkodott a márkákkal, a Saint Laurent, a Levi’s, a Chanel kreációi között válogatott, a gyönyörű fekete ruha pedig egy sikkes Rick Owens darab. A fotók különlegessége, hogy a Jóbarátok című sorozatban szintén feltűntek hasonló fazonok, amelyeket a színésznőn láthatott a közönség.

Amellett, hogy megvillantotta formás lábait – persze, csak olyan Jennifer Aniston-osan, visszafogottan és nőiesen –, az arcát sem takargatta. Nem kapott erős sminket, s bár sokan első blikkre azt gondolhatják, hogy az utómunka során túlcsúszott a retus, a színésznő bőre valóban ennyire gyönyörű. Nem „radírozták” teljesen simára a bőr textúráját, érintetlenül meghagyták a finom mimikai ráncokat, így a fotók abszolút természetes hatást keltenek.

Jennifer Aniston talán éppen ezért olyan szimpatikus jelenség a tökéletességet sugalló celebvilágban. Megmutatja önmagát, nem akar több lenni egy átlagos nőnél, nem játssza meg magát. Igazi példakép, akinek minden mozdulatában ott rejlik a finom nőiesség.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés