Taylor Swift egyértelműen a csillogó ruhák rabja, mindig káprázatos darabokat visel a színpadon. A fellépőruhák stílusa sokkal feltűnőbb és merészebb, mint a hétköznapi szerelései.

hirdetés

Merészen csillogó ruhák Taylor Swift gardróbjából

A bájos Taylor Swift az a szomszédlánytípus, akiről mindenkinek a visszafogottság, a finom nőiesség jut eszébe. A hétköznapokon cseppet sem viszi túlzásba a flancot, szinte minden alkalommal egyszerű alapdarabokat visel. Nőies, lezseren elegáns szettjeit imádják a rajongók, stílusával mindig bebizonyítja, hogy a szimpla kulcsdarabokból is lehet lenyűgöző, trendi és sikkes megjelenést faragni.

A színpadon azonban már egészen más a helyzet. A fiatal énekesnő úgy tűnik, hogy a koncerteken éli ki a divat iránti rajongását. Szemet kápráztatóan csillogó szettekbe bújik, a dögös, sokat mutató kreációktól sem riad vissza. Öltözködésével abszolút hozzátesz a koncertélményhez, nem akármilyen darabokat visel.

A galériában megtekintheted Taylor Swift eddigi legmenőbb csillogó fellépőruháit. Amikor azt hinnénk, hogy már nem tudja fokozni a ragyogást, mindig előrukkol egy dögös, csodálatosan tündöklő fazonnal.

 

Taylor Swift a vörös szőnyegen sem szokott finomkodni, rendszerint beveti a csillogás erejét, hogy ő legyen a legsikkesebb sztár a fotósok előtt. A színpadon azonban még ezt a hatást is fokozza, a dögös szettektől szó szerint eláll a lélegzet.

Abba sokszor bele sem gondolnak a divatrajongók, hogy a színpadon látható ruhák ugyanolyan méregdrága tervezői darabok, mint a vörös szőnyeges estélyik, csupán más stílusban pompáznak. A legtöbb márka nem csak az utcai divatban vagy a hollywoodi események terepén mozog otthonosan, ütős darabokat álmodnak meg a sztároknak a különböző színpadi előadásokra is.

Taylor Swift a The Eras Tournak keresztelt turnéján számtalan gyönyörű, csillogó kreációt visel. A felhajtás nem véletlen, az énekesnő ugyanis a járványidőszak alatt nem járta körbe a világot legújabb dalaival, így most nagyobb elmaradást kell bepótolnia.

A ruhák elképesztően különlegesek, ezt pedig nem csak ragyogásuknak köszönhetik. Az Atelier Versace holmik látványosan csillogó kövekkel lettek megbolondítva, ennek köszönhetően Taylor abszolút meghódítja a színpadot minden egyes koncerten. Minden apró részlet tökéletesen van kidolgozva, az összkép hihetetlenül magával ragadó.

Kiemelt kép: Christopher Polk/Penske Media via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés