A spanyol és olasz felmenőkkel büszkélkedhető brazil modell, Isabeli Fontana szerencsés géneket örökölt. Ugyanúgy néz ki, mint amikor először lépett a Victoria’s Secret kifutójára.

Bár szőkés fürtökkel, és kisebb mellekkel kezdte el pályafutását a brazil modell, ezeket az apróságokat leszámítva, nem sokat változott az elmúlt 20 év során. Isabeli Fontana alig 16 éves volt, amikor először jelent meg a kifutókon, de korábban már magazinok számára fotózták.

A Victoria’s Secret látókörébe a kilencvenes évek végén került, amikor már olyan márkákat reklámozott, mint a Versace, a Ralph Lauren, vagy a Valentino. Ám csak 2003-ban szerződtette le a híres fehérneműcég, és ennek köszönhetően már a legismertebb, legmenőbb modellek között jegyezték. 2013-ban a Morena Rosa kedvéért Budapesten fotózták a gyönyörű modellt, és még abban az évben a Pirelli naptárban is szerepelt Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Helena Christensen, valamint Alek Wek mellett.

Idén a Colcci vagány farmerkampányában láthatjuk, kissé forró hangulatú, dögös képeken, melyek láttán nem mondanánk meg róla, hogy kétgyermekes anyuka. Isabeli Fontana minden csáberejét bedobta a reklám kedvéért, és bár diszkréten, de még meztelenkedett is egy kicsit. Fedetlen kebleit csak egy farmerdzsekivel takarta el, és nőiesen karcsú alakját sem rejtegette. Az őszi farmerkollekció már klasszikus sötétkék darabokat tartogat, melyek a nyolcvanas-kilencvenes évek hangulatát elevenítik fel. A beállítások, és a modell által viselt fazonok egyaránt pimaszul szexisek Hick Duarte képein.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

Képgaléria képei: Hick Duarte/Colcci.

  • Megosztás:
hirdetés