Helena Christensen a kilencvenes években volt modellkarrierje csúcsán, az elmúlt húsz-huszonöt évben pedig változatlanul a régi formáját hozta, amit megszokhattunk tőle.

A kilencvenes években Helena Christensen a legsikeresebb modellek egyike volt, és ma sem panaszkodhat, hiszen nagyon sok magazinban szerepel, és a kifutón is viszontláthatjuk. Az ötvenéves modell hibátlanul megőrizte fiatalkori alakját, mintha megállította volna az időt.

Nyilván remek formájának is köszönheti, hogy manapság rendre megtalálják a bevállalós felkérések. A sejtelmesen szexi fotóktól sem riad vissza, sőt, ha kell, bőrruhát húz. Mivel az alakja pontosan olyan, mint húszéves korában, bátran megmutatja, akár kevés textilben is.

A dán szupermodell tavaly nyáron bebizonyította az Instyle olvasóinak, hogy még mindig ugyanazokkal a méretekkel rendelkezik, mint hajdanán. A magazin kérésére ismét belebújt a Thierry Mugler ikonikus fehérneműjébe, mely szokatlan módon fémből készült. 1991-ben fotózták ebben a különleges darabban, így valószínűleg megrohanták a nosztalgikus érzések.

Idén februárban pedig a Tomboy Beauty magazinban jelentek meg róla elképesztően dögös fotók, melyeken látszólag a kemény üzletasszonyos stílust népszerűsíti, vagyis inkább azt, ami a ruha alatt van. Helena Christensen fehérneműre vetkőzött a fotók kedvéért, és ezzel mintha visszaforgatta volna az idő kerekét. Nem sok különbség fedezhető fel a húszéves kori és mostani képei között, és mindez nem teljesen fogható a Photoshopra, bár látszólag azzal is megkínálták a modellt.

Helena Christensen gyakran tölt fel magáról az Instagramra sminkmentes, vagy hiányos öltözetű képeket, amelyek nincsenek agyonfilterezve, és leginkább az látszik rajtuk, hogy a modell ötvenévesen is jó barátságban áll a sporttal, vagyis, amikor csak teheti, kőkeményre edzi a hasát.

A Tomboy Beauty Magazine mindenesetre finoman nyúlt a Photoshop eszközeihez: a modell szeplőit, anyajegyeit sértetlenül meghagyta, és bőrének textúráját sem radírozta ki teljesen. A stylist, Camilla Staerk, csipkés fehérneműt, magas derekú bugyit, testszínű body-t válogatott össze a modell számára, illetve a casual business stílusra fektetett nagy hangsúlyt. A fotókat Christian Blanchard készítette.

 

Kiemelt kép: James Devaney/GC/Getty Images.

Képgaléria képei: Christian Blanchard/Tomboy Beauty Magazine.

  • Megosztás:
hirdetés