A Morena Rosa névre keresztelt brazil márka nálunk nem túlzottan ismert, ezért is meglepő, hogy őszi kampányának díszletéül Budapestet választotta. Ha nem is első szempontként, de valószínűleg a hideg fényhatás és az őszi-téli hangulat is közrejátszhatott a helyszín kiválasztásakor, melyek különleges összhangja jól passzol a divatmárka rockosan vagány, vagabond stílusú, őszi kollekciójához. Fővárosunk éjszakai és nappali látképei gyönyörű hátteret adnak a fotóknak, amire igazán büszkék lehetünk.

A brazil brand képviselői profi stábbal utaztak Magyarországra még tavaly decemberben, és a budapesti városrészeket nemcsak divatfotókon, hanem reklámfilmeken is megörökítették. Igazán barátságos fogadtatásban volt részük, hiszen a Magyar Turizmus Zrt. is támogatta munkájukat. A cipőreklám készítéséről forgatott werkfilmet itt nézheted meg.

A gyönyörű brazil modell, Isabeli Fontana láttán valószínűleg megállt volna a forgalom, ha nem terelték volna el előrelátóan egy-egy helyszínen, ahol Fontana kifutóként használta az utakat, villamossíneket és lépcsőket.

  • Megosztás:
hirdetés